Paradise Hotel5. november 2014

Paradise Hotel-deltager raser over dårlige forældre

Sandy Esko er harm over, at helt unge børn er på sociale medier
Af af
Sandy Esko raser over, at forældre lader deres helt unge børn bruge sociale medier
Sandy Esko raser over, at forældre lader deres helt unge børn bruge sociale medier
 Foto: TV3
I Paradise Hotel nåede hun til finalen, og selvom Sandy Esko selv er aktiv på sociale medier og med sin egen blog, raser hun over forældre, der giver deres børn lov til at være på f.eks. instagram. Og hun er nærmest grædefærdig over, at de unge pigers selvværd er så dårligt, at de mener, at Sandy skulle kunne hjælpe dem med at blive poplære.

- Hvad ind i H**** laver disse små uskyldige BØRN på Instagram? Hvorfor er de allerede i gang med at færdes på nettet, samt at iscenesætte deres liv på de sociale medier? Hold kæft det pisser mig af at forældre stikker en 9 årig pige en smartphone i hånden og hjælper hende ind i en verden med cyberbullying, selviscenesættelse og ind i en "voksen verden" hvor livet på nettet er fuldstændig ucensureret. Hun er jo i gang med at bilde sig selv ind at hvis Paradise-Sandy følger hende på Instagram, så vil hun blive populær i skolen, og hun vil derfor identificere sig selv med hvem der følger hende og ergo hvordan hun kan iscenesætte hendes eget liv udadtil og derudfra måle sit eget værd. Jeg brækker mig over forældrene. Jeg BRÆKKER mig, skriver Sandy Esko på sin blog.

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel-deltager arbejder som prostitueret

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel: Frække knaldeklip

LÆS OGSÅ: Efter hed sex: Laura fortryder Paradise-knald


Paradise Hotel-finalisten har modtaget videoer af grædende piger helt ned til otte-ni-års-alderen, der beder hende om at følge dem på de sociale medier, fordi de mener, at det vil gøre dem populære og fri for mobning. Hun føler selvfølgelig med pigerne, men der er ingen nem løsning.

-Der er jo noget FULDSTÆNDIG galt med disse pigers opfattelse af popularitet, selvværd og deres måde at løse deres problemer på. Det knuser mit hjerte at se disse videoer, men hvor det dog gør mig SÅ vred, at disse helt små børn måler deres værd i, hvem der følger dem, og at de er i sådan en situation i skolen, at de føler, deres eneste udvej er at maile en "kendt" grædende i håb om en redning, skriver hun.

- SKAM JER!, lyder det fra reality-deltageren til børnenes forældre. Hun har svært ved at finde ud af, om hun bare skal følge pigerne som den nemme løsning - der ikke løser noget som helst. Eller om hun skal ignorere dem, fordi de ligeså godt kan lære, hvordan den virkelige verden fungerer. Og samtidig undrer hun sig virkelig meget over, at niårige piger overhovedet ser Paradise Hotel.

Læs hele Sandys blog HER


Sponsoreret indhold