Paradise Hotel4. maj 2010

Paradise-Kasper: Slut med jalousi

Kæresteparret har lagt stilen om, efter de er kommet hjem til Danmark. Her har der slet ikke været de samme problemer imellem dem som på ”Paradise Hotel”
Tammie og Kasper er holdt op med at kysse med andre efter "Paradise Hotel"
Tammie og Kasper er holdt op med at kysse med andre efter "Paradise Hotel"
 Foto: All Over

Bølgerne går højt mellem hotel-kæresterne for tiden på "Paradise Hotel". Tammie kysser lystigt løs med andre fyre i diverse snavelege, men det bryder den jaloux Kasper sig absolut ikke om, og det har skabt splid mellem blondinen og charmøren.

Mandag aften gik det endda ekstra galt, da Tammie flirtede med Mathias, mens Kasper samtidig kyssede med Line. Kasper skældte Tammie voldsomt ud, men kunne efterfølgende godt kunne se, at han dermed fremstod en anelse dobbeltmoralsk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6kasperslutjalouxtek-jpg.jpgLæs også: Paradise-Tammie: Sexet miss

Herhjemme i Danmark fungerer tingene noget anderledes, og der har ikke været det mindste problemer i kølvandet på den ellers store opmærksomhed, begge parter får fra det modsatte køn.

- Det er lidt noget andet på hotellet, selv om det er hårdt at se en, man holder af kysse med andre fyre. De ting, man gjorde derovre, gør man slet ikke herhjemme. Jeg oplever slet ikke Tammie som så flirtende nu. Ja, det kan da være en prøvelse i byen nogle gange, men jeg føler, det var en endnu større prøvelse at være kærester på hotellet end her, siger Kasper.

Læs også: Paradise-Kasper: Vil have børn med Tammie

Tammie er meget enig:

- Da vi var på hotellet, ville jeg bare fyre den af og have det sjovt. Jeg ville gerne være en del af fællesskabet og ikke fremstå kedelig, og derfor kyssede jeg med de andre. Jeg gad ikke være et decideret kærestepar, selv om vi var sammen.

- Men vi tackler det rigtig fint herhjemme. Jeg er ikke så vild, når jeg går ud i Danmark, og det er jo ikke sådan, at jeg render rundt og snaver folk i gulvet på diskotekerne. Der har slet ingen problemer været, og vi har haft det rigtig godt, siden vi kom hjem, kvidrer hun til seoghør.dk.

Web-TV

Se turtelduerne fortælle om de problemer, de oplevede på "Paradise Hotel":

Sponsoreret indhold