Paradise Hotel7. maj 2010

Paradise-drama: Sexhævn

Josri og Amalie knaldede, efter de var sendt ud af hotellet. Men deres tidligere sexpartnere, Samantha og Peter, blev rasende. Se hvad de så gjorde
Amalie udtænkte en lumsk sexhævn for at ramme Peter, efter han havde knaldet de fleste andre tøser på hotellet - uden hun vidste noget
Amalie udtænkte en lumsk sexhævn for at ramme Peter, efter han havde knaldet de fleste andre tøser på hotellet - uden hun vidste noget
 Foto: Thomas Laursen

Da både Amalie og Josri endte på samme "ventehotel", efter de var stemt ud af paradiset, fortalte Josri Amalie, at hendes kæreste Peter havde knaldet med både Candy og Melissa uden hendes vidende inde på selve "Paradise Hotel".

Læs også: Peters heftige håndjob

Firkantsdrama

Det blev Amalie tosset over, og endte med at knalde med Josri som en slags hævn i en ordentlig brandert. Men her stopper den ret så komplicerede historie ikke. Langt fra.

Læs også: Josri tilbyder sex på nettet

For det udviklede sig pludselig til at regulært firkantsdrama. Da Peter og Samantha, som inde på "Paradise Hotel" havde noget kørende med henholdsvis Amalie og Josri, fandt ud af, at deres tidligere elskovspartnere havde været sammen, besluttede de nemlig at tage en grusom hævn.

Læs også: Fodfejl på Paradise Hotel

Måtte bare knalde

- Da optagelserne var færdige, og Samantha og jeg sammen med de andre opholdt os på et resort, fandt vi ud af, at Amalie og Josri havde knaldet.
Så blev vi enige om, at vi ville betale tilbage ved at dyrke sex, forklarer Peter.

Læs også: Susan K: Ensom og ulykkelig

Også Amalie bekræfter puslespillet:

"Brug mig!"

- Da jeg fandt ud af, at Peter havde knaldet med andre, blev jeg rigtig ked af det. Jeg drak mig fuld, og blev enig med Josri om, at vi skulle have hævn ved at knalde, ler Amalie.

Den var Josri straks med på.

- Jeg tænkte: "Ja, bare brug mig", griner Josri om sine eksapader med den 18-årige Rungsted-tøs.
Sponsoreret indhold