Paradise Hotel6. maj 2010

3TILBUD

Dansk-egypteren fra ”Paradise Hotel” går nu helt nye veje, og starter en business, som han håber, han kan leve af. Se hvilken her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6josrinetsex1-jpg.jpg
 Foto: Lotta Lemche/ TV3

Inde på "Paradise Hotel" dyrkede han sex for åben skærm med Samantha, og netop sex bliver nu indirekte et fuldtidsarbejde for Josri.

Sammen med en kammerat starter han nemlig nu internetsiden www.sexlounge.dk op.

- Det begyndte med, at min bedste ven og jeg gerne ville lave noget nyt. Vi har altid selv været på alle de der datingsites, og så snakkede vi om, at vi ville udvikle noget, der adskilte sig, siger Josri og uddyber:

- De andre sider er ofte for vulgære, synes vi. Sådan noget med, at der lige pludselig kan poppe mandepikke frem i synet på en, griner den hjemsendte paradise-deltager.

Læs også: Paradise-Samanta: Tosset på Josri

- Hvordan adskiller I jer ellers?

- Alt er i en ordentlig tone og meget stilrent. Man må gerne lægge frække billeder op, men vi har lavet en funktion, der laver en intelligent visning af indholdet på siden. Så hvis man f.eks er fyr, og ikke ønsker at se andre fyre nøgne, så kan man let undgå det. Fordi de ting, man har indtastet om sig selv, forhindrer billeder og indhold, der ikke har ens interesse, i at dukke op, siger paradisoen.

Gratis sexformidling

Derudover adskiller siden sig ved, at den - indtil videre i hvert fald - er helt og aldeles gratis. For alle tjenester, vel at mærke.

- Det, vi ville frem til, er lidt en blanding af Dating.dk og Scor.dk. Og så er det eneste, vi får ud af det, pengene for salg af reklameplads. For mig bliver det her en fuldtidsbeskæftigelse, og jeg håber, at jeg kommer til at tjene nok på det til at kunne leve.

Læs også: Paradise-Samanta: Fyrede op under Josri hjemmefra

- Hvad med din kæreste Maria (en anden tidligere paradiso, red.). Er hun inde over?

- Nej, overhovedet ikke. Hun kører bare sit tatoveringsræs, griner Josri kækt.

Læs hvilket sexdrama Josri var en del af umiddelbart efter optagelserne til "Paradise Hotel" i SE og HØR, som er på gaden torsdag.

Sponsoreret indhold