Paradise Hotel25. august 2022

“Paradise”-Damien taler ud: Nervøs for konsekvensen af sex med Zilas

I første sæson af “Paradise” krængede Damien i den grad sjælen ud
Der blev i den grad skrevet "Paradise"-historie denne sæson.
Der blev i den grad skrevet "Paradise"-historie denne sæson.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke, fordi sex hører til sjældenhederne på “Paradise”. Men i denne sæson, som netop er afsluttet, skrev Damien og Zilas vaskeægte “Paradise”-historie. Det var nemlig første gang, at to mænd havde sex i realityprogrammet.

Tidligere i “Paradise” var det en ganske ærlig Damien, der åbent fortalte, at ingen hjemme i Danmark var klar over, at han havde været sammen med en fyr. Og Zilas blev således den første, der blev betroet den store hemmelighed.

– Den (sandheden, red.) jeg fortæller til folk, det er jo, at jeg er til piger. Og det er jeg jo også. Men jeg kunne begge ting, forklarer Damien til Zilas i programmet og uddyber, at han synes, det lyder “fucked” at kalde sig selv biseksuel.

Årsagen til hemmelighedskræmmeriet skal findes i, at Damien i virkeligheden var hunderæd for, om omgivelserne vil reagere negativt.

Men det havde han nu slet ikke behøvet at være:

– Jeg har virkelig været positivt overrasket over det, der så er sket, efter jeg er kommet hjem. Alle har taget så godt imod det og sagt, at det er sejt, at jeg bare tør være et forbillede for folk, der måske står i min situation, forklarer Damien til SE og HØR.

– Ikke at jeg er til fyre, men at jeg er sådan en åben person, der bare kan springe til siden, hvis det er det, jeg har lyst til. Hvis jeg en dag har lyst til at være sammen med en fyr, så skal jeg have lov til det. Og det havde jeg lyst til på “Paradise”.

Smidt hjem af produktionen

Selv om Damien ikke kom i finalen, så fortæller han til SE og HØR, at han er glad og tilfreds med, at han nåede så langt i spillet.

Til gengæld er han ikke just tilfreds med den måde, han skulle forlade de luksuriøse omgivelser i Mexico. Han mener nemlig, at det var produktionen, der ønskede at smide ham hjem til Danmark.

Sponsoreret indhold