Paradise Hotel19. august 2022

Damien efter exit fra “Paradise”: Smidt ud af produktionen

Den nyudklækkede paradiso er ikke helt tilfreds
Damien mener ikke selv, han er en dårlig taber. Han dog ganske utilfreds med den måde, han røg ud af "Paradise".
Damien mener ikke selv, han er en dårlig taber. Han dog ganske utilfreds med den måde, han røg ud af "Paradise".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Årets ene “Paradise”-vinder, Louise Hjort, sendte tidligere i sæsonen Damien hjem fra de luksuriøse omgivelser i Mexico til fordel for Sejr.

Men i virkeligheden mener Damien, at produktionen bag programmet er synderen bag hans exit:

– Jeg er en, som er vant til at få det, som jeg vil have det. Jeg er nok en god taber, men jeg er ikke så god til, at folk siger mig imod. Men problemet var (da Damien blev sendt ud af “Paradise”, red.), at produktionen vendte mig ryggen. Jeg følte virkelig, at der var noget, der gik imod mig, fordi dem jeg spillede sammen med, blev alle sammen låst. Den ene ting efter den anden kom, forklarer Damien til SE og HØR.

– Lige pludselig var jeg i sikkerhed og kunne stå hos Sidsel, men så fik hun et brev lige inden ceremonien, hvor hun kunne låse sig selv. Og der følte jeg, at der ikke var nogen rød tråd i det brev. Hun kunne låse sig selv med Sofie eller stå op, forklarer Damien og uddyber, at det valg således ville betyde, at både han og Sidsel ville være i fare.

Sidsel valgte da også imidlertid at låse sig med Sofie. Damien forsøgte efterfølgende at stille sig hos Louise, hvor også Sejr stod. Og herfra måtte Louise tage den beslutning, som hun i finaleafsnittet forklarer, var den sværeste: at sende Damien hjem til Danmark.

Damien fortæller desuden videre, at han ikke er alene om at mene, at hele situationen var underlig – særligt, fordi han netop havde overlevet en tur på solo.

– Jeg synes ikke, det er snyd. Men jeg følte mig set ude af dem bag programmet.

Overfor SE og HØR forklarer Damien, at han dog er tilfreds og glad for, at han nåede så langt i spillet.

Dog havde han helst set, at sin tro “Paradise”-makker, Sidsel, var løbet med sejren.

Sponsoreret indhold