Paradise Hotel12. april 2010

Paradise-Claudia: Nu med silikonesponsor

Den fladbrystede realitydeltager har endelig fundet en, der vil betale for, at hun kan få større attributter
Nu er Claudias kunstige kasser endelig inden for rækkevide
Nu er Claudias kunstige kasser endelig inden for rækkevide
 Foto: Thomas Laursen/All Over

For få uger siden oprettede 23-årige Claudia Diaz en gruppe på Facebook, hvor hun opfordrede sine venner til at samle penge ind, så hun kunne få sig et nyt, mere fyldigt sæt forlygter.

Læs også: Giv mig nye bryster

Vennerne behøver dog ikke at gribe dybt i deres lommer for at opfylde den udstemte Paradise-deltagers drøm om at få fikset sine fortrin. Nu har en sponsor nemlig meldt sig på banen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6claudiasilikonesponsorte-jpg.jpgDet er luxuskirurgi.eu, som lever af at lave blandt andet silikonebryster fra deres hovedsæde i Litauen, som har meldt sig til at donere implantaterne mod et symbolsk beløb.

- Hvis Claudia bare betaler 5000 kroner, vil vi sørge for, at hun får nogle bryster, hun bliver glad for. Til gengæld skal hun give os lov til at bruge hendes billede og navn i vores markedsføring, siger Michael Z. Dalgaard, som er anpartsindehaver af klinikken i Litauen, til Ekstra Bladet.

Læs også: Paradise-Rasmus: Fortrød sex med Claudia - igen

Indsamlingen til Claudias kasser er derfor indstillet, og den tidligere Paradise-deltager oplyser på sin gruppe, at pengene nu går til Brystcancerfonden.

Sponsoreret indhold