Paradise Hotel 16. marts 2010

Paradise-Rasmus: Fortrød sex med Claudia - igen

Den liderlige koldingenser kan ikke modstå sexbombens tilnærmelser. Læs her hvorfor han ægrede sig efter akten
Rasmus kan ikke holde nallerne fra Claudia, men han fortryder igen, igen
Rasmus kan ikke holde nallerne fra Claudia, men han fortryder igen, igen
Foto: TV3/Thomas Laursen

Så skete det igen. Rasmus havde sex med Cladia. Og atter engang fortrød han umiddelbart efter.

Senest da der blev knaldet for åben skærm igen, hører man tydeligt den brunstige tyr - stadig med stådreng på - ligge og sige ordene "hvor er det dumt, hvor er det dumt" til sig selv i sengen.

- Ha-ha, Claudia er en virkelig dejlig, sød og pæn pige. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde lyst til hende. Ellers havde jeg jo heller ikke været sammen med hende.
Nogle gange tager lysterne overhånd, men jeg er godt klar over, at det var så dumt at have sex med hende derinde, fortæller Rasmus.

Men hvorfor var det dumt?

- Det var svært at holde noget hemmeligt derinde. Det var virkelig taktisk dumt, for vi prøvede jo at spise de andre deltagere af med, at vi på ingen måde skulle danne fast par. At det var en nødvendighed, at vi dannede par, da vi gjorde, og at det ikke var noget fast. De skulle ikke se os som alt for stærke sammen, fortælle Rasmus.

Han passede også meget på Claudias følelser. Og netop derfor var sex ikke det optimale, mener han:

- Da vi havde sex igår, gik jeg på det tidspunkt lidt med tanken om, at hun måske lagde flere følelser i det end jeg gjorde. Og jeg ville ikke give hende falske forhåbninger.
Men jeg var irkelig glad for hende på det tidspunkt, og derfor faldt jeg i igen, griner Rasmus, og filosoferer:

- Havde det været herhjemme, havde jeg selvfølgelig ikke sagt til mig selv, at det var dumt at have sex. Det er klart....
Sponsoreret indhold