Paradise Hotel16. april 2010

Paradise-Claudia: Dødstrusler

Den udstemte realitydeltager har været rigtig bange, efter hun offentligjorde, at hun vil have siliconebryster
Claudia er rystet efter hun har modtaget dødstrusler
Claudia er rystet efter hun har modtaget dødstrusler
 Foto: Thomas Laursen

Når man deltager i et program som "Paradise Hotel" ved deltagerne på forhånd, at de formentlig vil dele vandene blandt TV-seerne.

Nogle kan lide dem. Andre kan absolut ikke. Tilråb i byen og nedladende kommentarer hører simpelthen med til hverdagen, når man er realitystjerne.

Men med til "jobbeskrivelsen" hører næppe begrebet dødstrusler. Det har blandt andet Claudia Diaz Bak oplevet.

- Jeg havde lavet den der Facebook-gruppe, hvor jeg samlede ind til et par nye bryster. Så fik jeg først en kommentar om, at der var en, som ville samle ind, så jeg kunne få mig et nyt ansigt.

Læs også: "Paradise Hotel": Giv mig nye bryster

- Det var da ubehageligt, men nok bare for sjov. Men længere nede var der så en som skrev, at han ville samle sammen, så han kunne hyre en lejemorder. Skaffe penge, så han kunne gøre en ende på mit liv, fortæller Claudia, som blev rigtig bange for truslerne.

Meldt til politiet

- Det var så skræmmende. Specielt herefter at nogle af de andre deltagere også har fået trusler. Så tager man den slags seriøst.

- Nu har jeg meldt det til politiet, og de ville så følge op på det. Jeg har også skrevet tilbage til ham, at det var meget grænseoverskridende, og at jeg har meldt ham til politiet, men han har ikke svaret. Det turde han nok ikke, fortæller Claudia.

Læs også: Paradise-Claudia: Nu med silikone sponsor

Nu kigger hun sig lige en ekstra gang over skulderen, når hun går ude en sen nattetime.

- Jeg er da blevet lidt paranoid. Jeg føler mig ikke decideret utilpas, når jeg er ude. Men mange folk råber efter en. Især ude på alle de gæstebartenderjob. Det kan man nok ikke undgå, når man er blevet et kendt ansigt, siger Claudia.


Sponsoreret indhold