Paradise Hotel10. december 2016

Nu svarer Fie igen: Hun har ingen situationsfornemmelse eller intelligens

Fighten fortsætter i realityland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_11.jpg
 Foto: All Over

Skænderiet mellem Fie Laursen og Caroline Petersen er gaven, der bare bliver ved med at give.

Og nu føjer Fie så endnu et kapitel til.

Frøken Laursen vil nemlig gerne fortælle, hvordan det hele startede.

- Det hele startede egentligt med at hun snakkede lort om mig til en fyr jeg var interesseret i, faktisk imens at vi var ‘veninder’, hun var vel ked af at hun ikke selv kunne score ham, men det er jo ligemeget nu, når han har valgt mig fremfor hendes mundlort, skriver Fie på sin blog.

En af de ting, der har fået Fie helt op i det røde felt er, at Caroline skulle have kaldt hende billig.

- Hun kalder mig billig, når jeg aldrig har udtalt mig om, hvem jeg har sex med eller gjort noget seksuelt på TV, ligesom hende. Caroline er bedærvet og imperatorisk og ligenu opføre hun sig irrationelt. Jeg prøver bare at harcelere mig ud af situationen med dildo-pigen, og så griner vi lidt af det i min vennekreds, skriver Fie ligeledes på bloggen.

Men Fie er slet ikke færdig. For her kunne hun egentlig have ladet den ligge, men istedet går Fie ud i brændeskuret for at finde mere brænde til bålet.

- Hun har ingen situationsfornemmelse eller intelligens – og jeg kan ikke føre en samtale med en person der ikke har noget mentalnæring at fylde mig på, det er bare migrænefremkaldende og spild af tid. Jeg er godlidende og derfor støttede jeg hende imod alle haters dengang hun lavede dildoshows og udstillede en mand på størrelsen af hans pik efter sex (Mathias i PH). Men enhver kvinde ved, det ikke er størrelsen der tæller, men hun må jo være godt udvidet og have mange kønsdele at sammenligne med, siden hun siger som hun gør, skriver Fie, der slutter af med at sige, at hun ikke har mere at sige. I hvert fald ikke i denne omgang.

Noget tyder altså på, at fighten mellem de to realitypiger slet ikke er slut endnu.

Her på SE og HØR har vi i hvert fald fundet popcornene frem.

Sponsoreret indhold