Paradise Hotel11. marts 2016

Paradise-Cain: Sådan reagerede folk på min hemmelighed

Her er hans bedste svar
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-82529.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Af: Liva Ramfeldt Køster

I går aftes afsnit af TV3-programmet Paradise Hotel, var det 24-årige Cain fra Randers, der måtte pakke taskerne og forlade hotellet, efter han blev valgt fra ved parceremonien.

Inden hans tidlige exit fra programmet, nåede han at springe som biseksuel på landsdækkende fjernsyn, i virkeligheden er han 100% homoseksuel, siger han fortalt SE og HØR. Tidligere i dag kunne man her på SH.dk, livechatte med Cain.

Paradisoen fortalte, at det var hans plan og springe ud på TV og at han indtil videre kun har fået positive kommentarer på nyheden.

- Jeg har været så heldig indtil videre og kun fået god respons på at være sprunget ud af skabet, skrev Cain.

Hans familie har også været støttende overfor både hans deltagelse i programmet og hans seksualitet.

- De har taget det rigtig flot og de støtter mig i det så jeg har deres fulde opbakning:), lød det fra reality-deltageren

Han fortæller også, at han da allerede har haft følelser for en anden dreng. Men den store kærlighed, har han endnu ikke fundet.

- Ja jeg har da engang været forelsket en fyr, men den store kærlighed har jeg ikke oplevet endnu, men det kommer sikkert en dag.

Selvom Cain er homoseksuel, så udelukker det ikke, at han stadig ønsker og stifte familie og få børn en skønne dag.

- Jo jeg skal da have mig en regnbue familie en dag ;)

Efter Cain blev valgt fra ved parceremonien af den nyeste Paradise deltager Maria, var folk nysgerrige efter at vide, hvordan deres forhold ser ud i dag.

- Mit og Marias forhold er helt okay. Jeg synes jo det var tarveligt af hende, men det var jo et spil.

Den friske Randersfyr Cain fortalte torsdag aften i "Paradise Hotel" sin store hemmelighed, til den nye pige Maria, i håb om, at det ville kunne redde ham og give ham en uge mere på hotellet. Alligevel var det ikke nok til at overbevise den nye pige.

Sponsoreret indhold