Paradise Hotel10. marts 2016

Paradise-Cain: Jeg er en anderledes homo

Så blev det farvel til Cain Haugaard Jakobsen, men gutten fra Randers er ret tilfreds med, at han nu er sprunget ud af skabet foran både venner og familie

Så var det farvel til Cain Haugaard Jakobsen, som måtte forlade Paradise Hotel 2016 allerede efter den første uge.

Men gutten fra Randers, som brugte årets tur til Mexico til at springe ud som homoseksuel, er bestemt ikke utilfreds med sin præstation.

- Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at jeg ryger ud af Paradise så tidligt. Jeg kunne have leveret mange flere humoristiske og dramatiske scener til programmet, men desværre.Til gengæld har jeg fået en masse ud af at medvirke, siger Cain til SE og HØR.

- For det første fik jeg en masse positiv respons, og har vundet mine venner, bekendte og familiens dybeste respekt for at springe ud af skabet og være den jeg er. Jeg har fået anerkendelse, så på den måde er det super fedt. Det bedste har nok været, at jeg har fået nogle venskaber for livet. Herhjemme er jeg blevet rigtigt tætte med nogle af dem, jeg mødte i Mexico. Så jeg føler, jeg har vundet rigtig meget på min deltagelse i programmet. Og nu er der jo en homo, som er stået frem, som måske ikke er lige er som de fleste andre. Jeg vil selv mene, jeg skiller mig en del ud fra det "normale homo miljø", siger Cain og tilføjer:

- Mange tror ikke, jeg er homo, fordi min stemme er dyb og rå, og jeg har min helt egen stil. Men jeg elsker også de andre homoer.

Du kan livechatte med Cain her på SH.dk fredag mellem kl. 10 og 11. Stil dit spørgsmål herunder, så svarer han måske på det

Sponsoreret indhold