Paradise Hotel 21. juli 2019

"Paradise"-babe afslører hård tid: Var tæt på at forlade hotellet

Livet på "Paradise Hotel" er ikke altid en dans på roser, det afslører Louise Meyer i en omgang "Hvad vil du helst?"

De fleste deltagere i "Paradise Hotel" siger, at deltagelsen i det populære realityprogram er en oplevelse, som de ikke ville have været foruden.

Men kunne de finde på at deltage igen? Det spørgsmål fik Camilla Nederby og Louise Meyer, da de besøgte SE og HØR's TV-studie til en lille omgang "Hvad vil du helst?"

Her får pigerne spørgsmålet: "Hvad vil du helst: Være med i "Paradise Hotel" igen? Eller aldrig have været med i "Paradise Hotel?". 

Her kommer det frem, at der var et tidspunkt i løbet af opholdet i Mexico, hvor Louise var klar til at pakke sin kufferter og rejse hjem af egen fri vilje. 

- Oplevelsen i sig selv er ikke noget, jeg ville have været foruden, men jeg synes, at jeg havde det hårdt derinde, fortæller Louise og fortsætter: 

- Jeg følte mig meget alene og udsat, og jeg savnede mine veninder derhjemme. Der var flere gange, hvor jeg var tæt på at sige, at nu gider jeg sgu ikke mere.

Der var dog ting, der gjorde, at hun valgte blive inde på hotellet. Blandt andet det, at det ville være at give op, hvis hun frivilligt rejste hjem til Danmark igen. 

- Jeg er også bare mega konkurrencemenneske, fortæller Louise.

Konklusionen bliver da også, at Louise gerne tager en tur til til Mexico, hvis hun får muligheden.

- Jeg tror, at jeg havde valgt at være med igen, lyder det. 

- Når jeg er 40 år, kommer jeg nok til at tænke tilbage på det og synes, at det var en fed oplevelse. 

Fik du ikke set det store "Paradise Hotel"-talkshow, så kan du se det lige herunder!

Sponsoreret indhold