Paradise-Amalie: Vil være Medina

Paradise-Amalie springer ud som popstjerne

Paradise-Amalie springer ud som popstjerne

Foto: SH

Jo, der går en smule Tina Lund i den, når 19-årige Amalie Szigethy nu tager fat på det helt store musikeventyr uden at folk egentlig vidste, at der lå en lille sangerinde gemt i hende. Hun har således netop udgivet singlen "Du & Jeg", som lige nu florerer både på YouTube og Facebook.

Læs også: Her knalder Peter og Amalie

Hør sangen nederst i artiklen

Især på sidstnævnte reklamerer Amalie selv for sin musik ved at opfordre folk til at købe nummeret, og på trods af enkelte kritiske røster i kommentarerne, er langt de fleste dog enige om, at Amalies indsats faktisk er rigtig god.

- Jeg vil gerne være lige så stor som Medina - måske endda større endnu, fortæller Amalie, da SE og HØR kommenterer, at der er en vis musikalsk lighed med "Kun for mig"-sangerindens populære numre.
Men meget mere må endnu ikke sige til offentligheden.

Læs også: Paradise-Amalie: Klatøjet

Mystik om musikken
- Nej, jeg må desværre ikke udtale mig om, hvem som står bag musikken. Jeg kan dog sige, at det bliver rigtig stort, og mange af os bag projektet er sikre på, at det nok skal blive en succes. Der kommer snart en pressedag, hvor folk fra pressen kan stille spørgsmål og få mere at vide, kvidrer Amalie.

Amalie ved godt, at der vil komme megen kritik af hendes mange projekter. Janteloven huserer, og de mange kasketter kan hurtigt skab uklarhed omkring, hvem og hvad hun egentlig er. Skuespiller? TV-stjerne? Eller sanger? Men hun mener nu ikke, at hun spiller "russisk roulette" med sin fremtid af den grund.

Læs også: Paradise-Amalie: Dejligt med sex

Skider på janteloven
- Det er ikke noget, jeg bare gør for at gøre det. Jeg har sunget lige siden, jeg var lille, og jeg ved, jeg kan synge. Folk kommer med kritik af det og siger, at der bare er brugt autotune på min stemme - hvilket der også er - men folk kan sagtens høre, at det er mig, der synger, og jeg ville altså sagtens kunne stille mig op på en scene og synge den lige så godt, siger Amalie.

- Det er mit mål at komme op på en scene og modbevise folk. Gøre alt det, de ikke troede, jeg ville gøre. Og i det program, som snart kommer med mig, kan man se, hvordan det hele starter, siger Amalie, som udtaler "måske, måske" efterfulgt af et stort grin på spørgsmålet om, hvorvidt et helt album er på vej.

Se og læs mere om Amalies sangkarriere på www.amaliekejser.com .


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close