Paradise-Amalie: Dejligt med sex

Amalie fortæller, hvordan det var at have sex på hotellet

Amalie fortæller, hvordan det var at have sex på hotellet

Foto: Jacob Ljørring

Så skete det endelig. Efter en uges tilløb endte Peter og Amalie endelig i seng sammen til skue for de lidt under 300.000 seere, som dagligt følger med i "Paradise Hotel".

Dermed blev de de første til at dyrke sex i årets program, og Amalie husker det - tror hun nok - som en god oplevelse.

- Jeg var for det første meget fuld - tror jeg var den fuldeste derinde den aften - så jeg husker ikke så meget. Men det var da dejligt, for jeg var jo vild med ham, siger Amalie fra Kokkedal, som allerede har gjort sig uheldigt bemærket i "Paradise Hotel" fordi hun ikke altid ved, hvad hun siger.

Jeg er ikke en sexfreak

At der kun gik en uge var dog ikke fordi, hun var voldsomt trængende. Amalie kan nemlig godt undvære sex i noget tid, hvis det skal være.

- Jeg bliver ikke frustreret, hvis jeg ikke får sex, og jeg vil ikke se mig selv som en sexfreak. Men når jeg bliver vild med en person og jeg tænder på ham, så har man da lyst til at have sex, hi-hi.De snurrende kameraer, som fanger de fleste detaljer i soveværelset i mørket, skænkede hun kun en tanke lige i starten.

- Jeg havde da tænkt over omgivelserne nede på hotellet, især de to kameraer der var inde på vores værelse, og jeg indrømmer da, at da jeg vågnede om morgenen, havde jeg en masse tanker omkring at vi havde haft sex. Jeg fortrød det faktisk.

Meget mere sex

- Men så udviklede det sig til noget mere følelsesmæssigt i mellem Peter og mig, og så blev det bare til normal hverdag at gøre det. Nu havde vi jo gjort det en gang, så hvorfor stoppe?, fortæller Amalie.

Det er med andre ord ikke sidste gang, vi som seere får lov at opleve Peter og Amalie i hed aktion på de hvide lagener...Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close