Paradise-Amalie: Aldrig mere i sexklub

Det er nok ikke på de danske swingerklubber du skal lede efter 18-årige Amalie fra \

Det er nok ikke på de danske swingerklubber du skal lede efter 18-årige Amalie fra "Paradise Hotel"

Foto: Thomas Laursen

Det er formegentlig ikke kun første, men også både eneste og sidste gang, at 18-årige Amalie fra "Paradise Hotel" sætter sine smækre stænger i en swingerklub.

Fredag aften lagde hun nemlig vejen forbi en sådan en af slagsen sammen med sine reality-kolleger Nicolai, Samanta og Susan K, men det var ikke noget, der faldt i brunettens smag.

Læs også: Paradise-Amalie: Onanerede med gulerod

- Det var jo ret tydeligt at se, at Susan, Samanta og Nicolai hyggede sig rigtig godt med de ting, der nu skete. Selv havde jeg meget svært ved at se folk i øjnene, og så havde jeg store problemer med, at fyrene på den måde kiggede efter mig, siger Amalie til ekstrabladet.dk.

Under sit ophold på "Paradise Hotel" har Amalie ellers ikke været bleg for at sprede ben mens folk kiggede med, men det ser desværre ud til at være et overstået kapitel for Rungsted-pigen.

Læs også: Paradise-Amalie: Sex uden gummi

- Jeg er en pige, der kræver stor opmærksomhed. Både som pige og i et forhold. Det lægger jeg ikke skjul på. Derfor kan jeg heller ikke se mig selv i en sexklub, hvor man på den måde boller på skift, lyder det fra Amalie, som kun nåede en enkelt sex-partner under sit ophold på luksushotellet i Mexico.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close