Paradise Hotel9. marts 2010

Paradise-Amalie: Peter lyver

Den 18-årige babe er ikke enig med sin knaldepartner, om hvornår de sidst har haft sex
Peter siger, at han ikke har knaldet med Amalie hjemme i Danmark - Amalie siger, at det er en lodret løgn
Peter siger, at han ikke har knaldet med Amalie hjemme i Danmark - Amalie siger, at det er en lodret løgn
 Foto: Jacob Ljørring

I sidste uge udtalte knaldekongen med tilnavnet Ulven Peter til Seoghoer.dk, at han og Amalie ikke havde været sammen hjemme i Danmark efter "Paradise Hotel".

Han syntes, hun var lidt for ung, og hvad der fungerer i realityboblen i Mexico, fungerer ikke nødvendigvis hjemme i den daglige trædemølle på dansk jord.

Men nu slår Amalie igen. Hun er nemlig tosset over, at Peter angiveligt lyver om deres seksuelle bedrifter efter eventyret på hotellet. De har ifølge hende endda haft noget, der lignede et kæresteforhold kørende.

Har knaldet mange gange

- Det er en stor løgn. Vi var sammen i næsten to måneder, da vi kom hjem fra Mexico. Vi var ikke officielle kærester, men vi var sammen på samme måde som kærester, siger Amalie til seoghør.dk og uddyber:

- Vi gjorde, hvad man nu gør, når man er i forhold. Havde masser af sex, tilbragte tid sammen, kiggede hinanden i øjnene og sagde, at vi var forelskede og sådan.

- Hvorfor sluttede det så?

- Vi var meget jaloux på hinanden - begge to. Når vi gik i byen, gik det altid ud over vores forhold. Jeg følte ikke, at han kunne stoppe med at gå i byen, så blev det bare for meget.

- Vi var også til en morgenfest, hvor jeg godt kunne se, at der var et eller andet med en anden pige. Kort tid efter gjorde jeg det grædende forbi. Bare fire dage efter, vi var stoppet, fandt jeg ud af, at han var sammen med en anden. Nemlig hende fra morgenfesten, siger Amalie.

Vi er ingenting

Hun er også irriteret over, at Peter kalder hende "for ung".

- Det er vildt dobbeltmoralsk. For efter mig kærestede han altså rundt sammen med en anden pige, som kun var 19 år - dvs. kun et år ældre end mig!

- Er du sur på ham?

- Nej, jeg er ikke sur på ham, og vi er ikke uvenner. Men vi er heller ikke venner. Vi er ikke rigtig noget, Peter og jeg. Han ringer nu og da og spørger, hvordan jeg har det. Men han har ikke tid til at se mig som en ven. Så vi er ikke noget, siger Amalie.

Sponsoreret indhold