Paradise-Amalie: Afbrudt samleje

Amalie og Peter blev afbrudt i deres forehavende adskillige gange

Amalie og Peter blev afbrudt i deres forehavende adskillige gange

Foto: SH

Nogle vil kalde det "at stå af i Roskilde", andre vil nok bare kalde det "røvirriterende" - det, der skete tirsdag aften, da Peter og Amalie forsøgte sig med lidt parringsleg i mørket.

Knaldekongen Peter og Amalie troede nemlig, at deres tid sammen på hotellet lakkede mod enden. Selv om de har gået til den tidligere, ville de gerne have en mindeværdig nat.

Det blev dog et minde, de kom til at dele med adskillige andre. Peter måtte således stoppe sit forehavende, mens Amalie desperat lå og lod, som om hun sov.

På TV ser det ud, som om der kommer en ny, forstyrrende deltager ind nærmest hver 30. sekund. Men så slemt var det ikke, fortæller Amalie.

- Hi-hi, det var da ret irriterende. Jeg husker, at både Marie og Patrick og vist også en 3. person kom ind på værelset til os. Det er jo forstyrrende, når man er midt i at have sex. Men TV3 har klippet godt i det, for det var ikke så ofte, som det ser ud på skærmen. Det var måske hvert 7. minut eller noget lignende, kvidrer pigen fra Whiskeybæltet nord for København.

Se samlejet, der konstant blev afbrudt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close