Nu er det afsløret: Her er startcastet i den nye sæson af "Paradise"

Om ganske få uger ruller en ny sæson ”Paradise” over skærmen, og nu er startcastet til den helt nye omgang af realityhittet afsløret
(Foto: Janus Nielsen/Viaplay)

Trofaste ”Paradise”-fans er stensikkert udmærket klar over, at denne omgang af det populære realityprogram bliver væsentligt anderledes, end hvad vi tidligere har været vant til.

Selv om optagelserne stadig foregår i Mexico, er det luksuriøse hotel skiftet ud. Desuden har titlen på programmet ændret sig, og ”Hotel”-delen er således sløjfet.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Emil Olsen og Ollvia Salo styrer for anden gang slagets gang i "Paradise". Foto: Kaspar Wenstrup)

Også hele konceptet er lavet om og fornyet – “men på en helt ny og spændende måde, hvor særligt positive værdier og adfærd ses som en stor styrke i spillet”, har Kenneth Kristensen, som er programdirektør hos NENT Group, tidligere udtalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på, at det er en helt ny type cast, vi kommer til at se, når kampen om den store pengepræmie på intet mindre end 500.000 kroner sætter ind.

I hvert fald har NENT, som står bag “Paradise”, tidligere meldt ud, at “der vil være meget større fokus på deltagerne som helhed og ikke blot deres evne til at være taktiske og “spille spillet”, og vi er gået efter, at alle vores seere får mulighed for at spejle sig i vores cast og de spændende dilemmaer, de bliver kastet ud i.”

Og det nye koncept er der indtil videre 10 kommende paradisoer, der har købt ind på.

Se startcastet for første sæson af ”Paradise” nedenfor.

Programmet har premiere på Viaplay tirsdag den 24. maj.

Nu er det afsløret: Her er startcastet i den nye sæson af "Paradise"

Sponsoreret indhold