Paradise Hotel11. januar 2022

Kæmpe ændringer i ny sæson af "Paradise": Skifter navn og koncept

Noget tyder på, at den kommende sæson af ”Paradise” bliver meget svær at genkende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trofaste ”Paradise”-fans kan endelig ånde lettet op. Den kommende sæson går nemlig i luften senere på året.

Dog i en lidt anden version end normalt.

Garvede realityseere har muligvis allerede bemærket, at programmet fremover ikke kommer til at gå under navnet ”Paradise Hotel” – men derimod ”Paradise”.

Så noget tyder altså på, at optagelserne ikke længere foregår på det luksuriøse hotel – men dog stadig i Mexico, lover NENT Group.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc02263.jpg
 Foto: NENT Group

Sådan så startcastet ud i den sidste sæson af "Paradise Hotel". Foto: NENT Group

Den norske version af programmet har allerede varslet ændringer. Og det er altså umiddelbart samme tendens vi nu ser i Danmark.

I en pressemeddelelse lyder det, at spillet, som vi tidligere har set, stadig vil være en del af konceptet, ”men på en helt ny og spændende måde, hvor særligt positive værdier og adfærd ses som en stor styrke i spillet.

Derudover vil deltagernes personligheder skinne endnu mere igennem i de kommende sæsoner, hvor taktik vil fylde, men ikke i samme grad som tidligere – der vil altså være endnu mere plads til at lære deltagerne at kende”, lyder det fra Kenneth Kristensen, som er programdirektør hos NENT Group.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sille_kaster_kuglen_efter_david_0.jpg
 (Foto: NENT Group)

Sæson 18, som i midten af december rullede over skærmen for sidste gang, endte ganske dramatisk, da David snød partneren Sille og snuppede den store pengepræmie på 500.000 kroner. Foto: NENT Group

”Der vil være meget større fokus på deltagerne som helhed og ikke blot deres evne til at være taktiske og ”spille spillet”, og vi er gået efter, at alle vores seere får mulighed for at spejle sig i vores cast og de spændende dilemmaer, de bliver kastet ud i. Vi har en klar ambition om, at ”Paradise” i højere grad end tidligere skal have fokus på positive værdier og adfærd, som fremadrettet vil være en enorm styrke i spillet”, lyder det videre fra programdirektøren, der desuden understreger, at ”generelt skal ”Paradise” afspejle den tid, vi lever i nu – både cast, twist, location osv.

Den største ændring

I de to sidste sæsoner af ”Paradise Hotel” blev der i den grad twistet på konceptet, da det pludselig ikke var et krav hele tiden at stå sammen med en paradiso-partner af modsatte køn.

Og udviklingen af programmet fortsætter i den grad, når det nu ikke længere er et krav at være single for at være med.

NENT Group kan på nuværende ikke løfte sløret for, hvor den kommende sæson mere præcist skal optages henne – kun at det er ”på en splinterny location” i Mexico.

Sponsoreret indhold