Paradise Hotel 28. maj 2019

Nu bliver det HOT: "Paradise"-pigerne finder deres indre frækkert frem

Miss Paradise-konkurrencen er for alvor skudt igang, og det betyder, at pigerne skal finde deres indre frækkert frem
Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" er stemningen for alvor lummer. Der er nemlig Miss Paradise, og det betyder, at pigerne for alvor skal skrue op for charmen over for drengene, hvis de vil vinde den eftertragtede titel. 

I aften er der skruet max op for sexyness-skalaen, for pigerne skal nemlig ud i årets Miss Paradise Talent Show - og det lader til, at alle pigerne mener, at du har et ganske særligt sexet talent. 

Særligt Sarah viser sig fra sin ekstra frække side, da hun giver de andre en lektion i sex-stillinger - til stor glæde for Casper, som bliver hendes forsøgskanin. 

- Her er det vigtigt, at man holder armene i en SERIØST låst position; tager fat i hovedet og fuldstændig gagger hårdt, forklarer hun, mens hun sidder oven på Casper. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er dog ikke kun Casper, der får glæde af Sarahs frække skoletimer i sex-stillinger. Teitur er også stor fan. 

- Jeg synes, at Sarahs show det er så sindssygt frækt, siger han. 

Og Sarahs show høster da også alvorlige jubelbrøl og klapsalver fra de andre deltagere, og det hele ender i et vådt kys til Casper. 

Der er meget mere "Paradise Hotel" i aften klokken 22:00 på TV3. Indtil da kan du se Sarah og de andre piger folde sig ud i klippet herunder: 

Sponsoreret indhold