Paradise Hotel12. maj 2017

"Paradise"-Maja fortryder forholdet til Jonas

Maja kom tilbage på "Paradise Hotel" i denne her uge, og forholdet til Jonas Ptak fortsatte, hvor det havde sluppet, da hun var røget ud af programmet. Det fortryder hun dog efter hjemkomsten til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/maja_paradis_hotel_deltagere-pg-704_0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Lige nu kan man følge med i forholdet mellem Maja og Jonas i årets "Paradise Hotel", men som de fleste nok allerede ved, så blev forholdet aldrig til noget, da de kom hjem til Danmark igen.

Derfor fortryder Maja da også forholdet til den flotte fyr.

Det fortæller hun i et interview med M!.

- Der er som sådan ikke noget, som jeg fortryder ved selve deltagelsen. Jeg fortryder dog, at jeg indledte et "forhold" med Jonas, da det ikke fungerede, da vi kom hjem. Jeg ville ønske, at jeg ikke var så naiv i forhold til fyre - og især som jeg var med Jonas derinde, fortæller Maja i interviewet.

Heldigvis for den unge pige, så er det også det eneste hun fortryder ved sit ophold.

Hun synes nemlig, at hun har fået rigtigt mange gode ting med fra sit ophold på "Paradise Hotel".

- Jeg synes selv, at jeg er blevet meget mere social efter min deltagelse! Jeg har fået meget mere forståelse for andre mennesker, og hvordan man skal behandle andre - både på godt og ondt. Jeg har fået en del fans efter min deltagelse, og jeg prøver så vidt som muligt at være den bedste version af mig selv og være et godt forbillede for unge derude, fortæller Maja til M!.

Den flotte blondine er efter hjemkomsten til Danmark stadig single, men hun har en idé om, hvordan en ny kæreste skal være.

- Ofte, når en fyr har skrevet til mig eller har virket interesseret, kan det nogle gange være svært at sige, om han bare er fan eller rent faktisk er interesseret i mig. Jeg vil egentlig helst finde en fyr, der ikke ved, hvem jeg er, fortæller Maja.

Du kan se flere billede af "Paradise"-baben i galleriet herunder

Maja Bebe Larsen fra Paradise Hotel 2017

Sponsoreret indhold