Paradise Hotel15. marts 2018

Fie afslører: Så godt kender jeg Lenny

Da Fie Krügermejer her til aften checkede ind på "Paradise Hotel", kendte hun Lenny allerede Lenny mere end almindeligt godt hjemmefra
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fielenny.jpg
 Foto: TV3 og Thomas Laursen

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" kunne man se, hvordan den nye pige, Fie Krügermejer, og Lenny Christensen kendte hinanden hjemmefra Danmark.

Men hvor godt kender de egentlig hinanden?

- Det er sådan, at Lenny han har været kærester med min storesøster i tre år, og så efterfølgende har han været kærester med min bedste veninde i fem år, fortæller Fie til SE og HØR.

Så selvom de har aftalt, at de skal holde lav profil med, at de kender hinanden, så har de faktisk kendt hinanden i en del år.

Det gjorde det lidt nemmere for Fie at checke ind på "Paradise Hotel".

- Det var superdejligt at se ham derinde. Det var meget rart, at der var en man kendte hjemmefra så man ikke var så meget på udebane, fortæller hun.

Selvom de to altså kender hinanden hjemme fra Danmark, så slår Fie fast, at hun ikke var klar over, at Lenny ville være at finde på hotellet igen i år.

- Jeg vidste ikke, at han var derinde, jeg vidste at han havde været med året før. Det er virkelig sjovt, det var virkelig et tilfælde, fortæller hun.

Om det bliver en fordel for Fie, at hun og Lenny kender hinanden, det må tiden vise.

"Paradise Hotel" er tilbage på TV3 på tirsdag klokken 22.00.

Ved premieren på årets "Paradise Hotel" ankom Lenny og Fie arm i arm på den røde løber. Her fortalte de blandt andet, hvad de så som aldersgrænsen for at være med i "Paradise Hotel".

De to er nemlig de to ældste deltagere på hotellet i øjeblikket.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold