Se det frække klip: Lenny og Nadja knalder ved højlys dag

Foto: TV3

Nadja og Lenny spilder ikke chancen for at knalde, og heller ikke selvom det er højlys dag, og de andre gæster er lige i nærheden. 

I aften knalder turtelduerne nemlig i poolen igen. 

- Alle folk er nede i den anden ende af poolen og snakker, og jeg begynder at trække Nadja lidt væk. Og jeg kommer til et spot, hvor jeg kan se, at de andre ikke kan se os. Og så begynder vi at kysse lidt, og lige pludselig ryger trusserne til side, og så sker der ting, fortæller Lenny i et klip fra aftenens afsnit. 

- Det er fucking goals. Jeg har sex op af muren på "Paradise Hotel", siger Lenny, da han har afsluttet akten. 

Selvom parret altså ikke bliver set, mens de er i gang med at knalde, så bliver de alligevel opdaget af de andre gæster, da de kommer tilbage til liggestolene.

- Hvad så, sleske type. Var det godt, spørger Tine.

Artiklen fortsætter efter klippet

Lenny og Nadja havde længe gået som katten om den varme grød, men for et par uger siden fik Lenny endelig held med at få Nadja med i seng. Eller poolen, som retteligt var der, hvor de knaldede første gang

Det er dog ikke bare en almindelig paradiseflirt, som Nadja og Lenny har gang i. 

Efter hjemkomsten er de nemlig blevet kærester

- Vi blev glade for hinanden på hotellet. Men vi blev først kærester, da vi kom til Danmark, fortalte Nadja, da der tidligere på året var premiere på "Paradise Hotel". 

Her fortalte de også, hvad de faldt for ved hinanden. 

- Hun er smuk, hun er flot, og hun er sød. Hun har alle mulige sjove sider. Jeg keder mig aldrig, når jeg er sammen med Nadja, fortalte Lenny. 

Du kan se interview med Nadja og Lenny herunder

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close