Paradise Hotel 9. april 2019

"Paradise"-Daniel efter exit: -tragedie, skandale og bedrageri

Daniel Trier er langt fra tilfreds med, at det her til aften var ham, der måtte forlade "Paradise Hotel"

Det er ikke særlig sjovt at få titlen som Paradise Hotels dårligste kysser, men hvad der er endnu værre er, når den titel kommer til at koste én pladsen på luksushotellet i Mexico. 

Det har Daniel Trier for alvor fået at mærke, da han her til aften røg ud ved en kysseceremoni, hvor kun Nicolai mente, at han skulle blive på hotellet. Resten valgte at give ham et farvel-kys, og dermed røg han ud med et brag. 

- Tragedie, katastrofe, skandale, hykleri, bedrageri. Ej, men jeg kan ikke sætte ord på det. Det var sgu ikke sådan, jeg skulle være faldet, siger "Paradise Hotel"-fyren til SE og HØR. 

Det var kun Nicolai, der valgte at give Cecilie et farvel-kys. Resten af deltagerne kyssede Daniel, og dermed måtte han forlade hotellet (Foto: TV3) 

Daniel var dog mere eller mindre klar over, at det var slut. Den store gruppe havde rottet sig sammen og truffet en kollektiv beslutning, og dét var ikke så meget at komme efter. 

Der er dog én ting, der ærgrer Daniel ved det tidlige exit, og som han ønsker, at han kunne gøre anderledes. Og det er IKKE, at snave Anne i gulvet. 

Du kan høre, hvad det er i videoen øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold