Knaldekongen fik sex med Sandra efter hjemkomsten

Foto: TV3 og Thomas Laursen

Knaldekonge er ikke det værste, en ung gut kan skrive på visitkortet, men for Kasper Madvig Klausen kan mindre ikke gøre det.

Charmetrolden fik hurtigt kælenavnet ”fløde” for sin tilgang til pigerne i ”Paradise Hotel”, og den 20-årige gut har foreløbig kvitteret med mindst tre labre paradise-piger på scorekortet.

– Jeg ved ikke, om jeg er den største charmetrold, jeg kan nok bare godt lide piger, siger ”fløde”, som måske kan virke genert, men for bikini-pigerne er den rene ulv i fåreklæder.

I sidste uge var det baben Sandra Daae, som kun ville kysse med Kasper, og selv om han torsdag måtte forlade hotellet i Mexico uden at have scoret rigtigt, så indhentede han og Sandra det forsømte efter hjemkomsten til Danmark.

– Ja, jeg og Sandra har haft sex flere gange, efter at vi kom hjem. Vi havde en meget kort flirt. Sandra og jeg har ikke været kærester. Vi så hinanden i nogle uger, efter at vi kom hjem, hvor vi blandt andet havde sex, men det stoppede hurtigt igen, fortæller Kasper til SE og HØR. 

I ”Paradise Hotel” måtte han blandt andet finde sig i øgenavne som ”et-minut-manden” og ”Speedy Gonzales” for lagengymnastikken inde på hotellet, hvor Anna Katrine Hvenegaard ikke var helt tilfreds med Knaldekongens holdbarhed.

Til gengæld er der ingen efterretninger om varigheden, da Kasper efter hjemkomsten også havde sex med hotte Nikita Klæstrup.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close