Isac ude af Paradise: Jeg forstår godt hvorfor Mathias ikke sagde noget

Foto: Thomas Laursen

Isac måtte her til aften forlade "Paradise Hotel", da en alliance med Lenny i front sørgede for, at han blev sendt ud af hotellet. 

Blandt andet var vennen Mathias en af dem, der var med i alliancen, men Isac forstår godt, hvorfor Mathias valgte at tie stille, da Rikke spurgte, hvem der var med i alliancen. 

- Det er lidt blandede følelser. Jeg kan godt forstå ham lidt. Det ville måske bare gøre situationen værre. Jeg ville måske føle mig mere ked af det, fortæller Isac til SE og HØR. 
 
I sidste ende var det Tine, der gjorde, at Isac nu har forladt "Paradise Hotel". Det var nemlig hende, der skulle vælge mellem Isac og Frederik.
 
En af hendes begrundelser var blandt andet, at Isac var træls. 
 
- Jeg ved ikke om jeg var for meget, jeg sagde nok bare min mening. Jeg sagde, hvad jeg mente, og jeg stod ved, hvad jeg sagde, siger han i dag. 
 
Skulle der alligevel sidden en "Paradise"-deltager derude og føle sig stødt over nogle af hans kommentarer, så er det bare om at sige det. 
 
- Hvis folk synes, at der er noget jeg har sagt, som de har følt sig stødt over, så skal de bare sige det, så kan jeg godt sige undskyld. Alt hvad jeg har sagt, det har været en grund, og hvis folk spørger, så skal de nok få min ærlige mening, slår han fast. 
 
Du kan se klippet, hvor Isac forlader "Paradise Hotel", herunder
Artiklen fortsætter efter klippet

En af de episoder, som Tine blandt andet henviser til, når hun siger, at Isac var træls på hotellet, var ved sidste uges parceremoni.

Her fortalte Isac nemlig åbent til Tobias, at han ikke ville kunne stole på Tine. 

- Hun nævnte lige det der med, at hun nok skulle vise, at hun er en loyal person, men hvis Tine sidder ned og Lenny og Tobias står bag hende, så tror jeg, du ryger Tobias, sagde Isac i afsnittet.

Aftenens rokade på hotellet kom i stand, da Lenny låste sig med Isacs partner Elina. Noget som Isac bestemt ikke var fan af.

- Jeg kan ikke beskrive, hvor sur jeg er på Lenny lige nu, jeg synes, at det han gør er sindssygt klamt. Det er beskidt på så mange måder. Jeg synes, han er en fucking idiot, sagde Isac efterfølgen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close