Paradise Hotel19. juni 2019

Her kan du høre den nye "Paradise Hotel"-sang

Deltagerne i dette års udgave af "Paradise Hotel" er blevet udfordret på en hidtil uset måde, da de skulle skrive et vers til en ny, uofficiel sang til det populære realityprogram. Det færdige resultat kan du høre lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture7.jpg
 Foto: TV3

Vi har det her i Mexico - vi har det som en Tesla ååh...

Hvis du ligesom os har gået og haft Klaras tvivlsomme rim i "Paradise Hotel" på hjernen, er der nu gode nyheder til dig.

Sangen med de to vindere Klara og Kasper i front - flot akkompagneret af hitmageren - er allerede tilgængelig på Spotify. Og nu er der selvfølgelig også en musikvideo til.

Bro kårede Klara og Kasper som de to største sangstjerner på "Paradise Hotel", og det var derfor dem, som fik æren af at synge et solovers på sangen "Don Julio".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/capture4_0.jpg
 Foto: TV3

Klara og Kasper i audiens hos hitmageren Bro (Foto: TV3)

De resterende paradisoer bliver dog ikke udeladt fra sangen.

Teitur, Jonass, Sarah og resten af gæsterne har nemlig fået den vigtige opgave at synge omkvædet til sangen. Hvordan det går, må du selv vurdere.

Du kan se hele musikvideoen til "Don Julio" her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

"Sydpå"-sangeren Bro har som bekendt gæstet "Paradise Hotel" i den seneste uge, og det besøg har ført en del drama med sig.

Den lyshårede gut fik hurtigt et godt øje til Klara, som også så ud til at være lidt vild med ham. Det fik Jonass til at blive en smule misundelig, da han i længere tid har flirtet med netop Klara.

Se Bro tale ud om sin konflikt med Mathias Hjort fra sidste års sæson af "Paradise Hotel":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold