Paradise-Stina: Fyren ventede derhjemme

Torsdag aften måtte Stina forlade \

Torsdag aften måtte Stina forlade "Paradise Hotel"

Foto: Thomas Laursen

Mange kåde handyr må have grædt en lille tåre, da smækre Stina torsdag aften røg ud af "Paradise Hotel".

Pigen med de kæmpe silikonebryster har på kort tid opbygget en solid fanskare blandt de mandlige TV-seere, og kombineret med det faktum, at hun var en af de mest markante deltagere, blev showet pludseligt - og uventet - en stor profil fattigere.

 Thomas Laursen)

Men hovedpersonen selv bar på en hemmelighed, der gjorde, at hun intet havde imod at ryge hjem.

- Jeg havde en "halv" fyr derhjemme. Jeg havde set ham i syv måneder op til min afrejse - det er i øvrigt Lasse, som deltog i sæson 2. Da jeg skulle af sted, blev vi enige om at stoppe forholdet midlertidigt. Som deltager er det jo ikke tilladt at have en kæreste. Men jeg glædede mig bare til at komme hjem til ham, fortæller Stina.Glæden over, at skulle gense flirten fra Danmark, varede dog kortvarigt. Lasse var nemlig ikke en glad mand, da Stina atter returnerede til dansk jord.

- Nej, forholdet stoppede. Selv om vi havde aftalt, at jeg ikke skulle være sammen med nogen i Mexico, og heller ikke var det på noget tidspunkt, så havde han det ikke godt med, at jeg havde været af sted. Han stolede ikke helt på, at jeg havde holdt mit ord. Så vi genoptog ikke noget, da jeg kom hjem, siger Stina.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close