Fræk video: Paradisoer har trekant på "Paradise Hotel"

Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" skal to af hotellets gæster møde dødsguden i dødsriget, men kun én af dem får lov til at komme med dødsguden tilbage til hotellet. 

Men det er langt fra slut med drama på "Paradise", for til deltagernes store overraskelse skal en gæst forlade "Paradise Hotel", når en af pigerne får en hemmelig mission. 

Det er dog langt fra det eneste, der sker på hotellet - for tre af deltagerne beslutter sig for, at de skal have lidt "hot time" i poolen. 

- Stemningen mellem mig, Sarah og Anne den er rigtig lummer og hed. Begge pigerne kører fuldt på, og det er ingen hemmelighed, hvad de gerne vil have skal ske, og det kan man jo ikke sige nej til, siger Jonass med et skævt smil. 

Og så er det, at Anne afslører, hvad der rent faktisk sker i poolen. 

- Mig og Sarah og Jonas, vi har en trekant i poolen, siger hun. 

Det lader til, at Jonass er jævnt tilfreds med hele situationen. 

- Jeg ville nok lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har en lille smule optur over mig selv for tiden. Det er sgu ikke mange, der får lov at hygge med to piger - og så herinde på "Paradise". Det er sgu fedt, siger Jonass. 

"Paradise Hotel" er tilbage i aften klokken 22:00 på TV3, og indtil da kan du herunder se den frække trekant mellem de tre paradisoer. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close