Paradise Hotel 6. februar 2018

Se det her: Første klip fra "Paradise Hotel"

Den 27. februar blænder TV3 atter op for en sæson af "Paradise Hotel", og skal man dømme ud fra det første smugkig, så kan vi godt glæde os!
Foto: Thomas Laursen

Tidligere på dagen blev premieredatoen på den 14. sæson af "Paradise Hotel" offentliggjort. Tirsdag den 27. februar kl. 22 bliver den mexicanske singlefest skudt i gang på TV3, og det første smugkig på den nye sæson lover allerede godt. 

I det første klip fra den nye sæson af "Paradise Hotel" ser vi, at paradisoerne ved indtjekning skal smide kludene og ser hinanden for første gang kun iklædt figenblade. 

De festglade singler træder altså ind i Paradisets Have, hvor fristelserne lokkerne, og man ikke ved hvem, der er slangen i paradis. 

I klippet ser vi også, at tidligere paradisoer atter tjekker ind på festhotellet. Fie Laursen er klar til atter at slå sig løs i "Paradise Hotel", ligesom Lenny, der var med sidste sæson, også er tilbage på skærmen

Allerede i november blev det afsløret, at Fie Laursen er en af deltagerne i årets udgave af "Paradise Hotel".

 

 

SE og HØR mødte den unge blogger forud for optagelserne i Mexico, her var hendes vinderplan meget klar.

- Jeg regner med at vinde, og hvis jeg ikke vinder, så er jeg med i juryen, fortalte Fie til SE og HØR.

Den 21-årige blogger er sikker på, at hun kan nå sit mål. Hun mener nemlig selv, at hun er blevet voksen, siden hun sidst var med. 

- Jeg har faktisk ikke nogen tvivl på, at jeg kan gå så langt, fordi jeg er vokset så meget siden sidst. Sidst var jeg kun 18 år gammel og på badeferie, denne her gang er jeg der kun af taktiske årsager, fortalte Fie Laursen

At være med i "Paradise Hotel" igen, mener Fie også kan give hende nogle personlige udfordringer, og så ved hun godt, hvad hun vil gøre for at nå finalen. Og der kan det være, at hun har nogle fordele med sig fra Danmark. 

- Jeg tænker, at der er en udfordring i Paradise, og jeg har ikke nogen udfordringer derhjemme, der får jeg, hvad jeg peger på. Så jeg vil gerne se, hvor langt jeg kan nå ved at lyve og manipulere. Lave noget bitchedrama. Jeg vil gerne have, at der sker noget i mit liv, fortalte Fie forud for sin deltagelse i realityprogrammet.

Du kan se SE og HØRs interview med Fie Laursen i videoen herunder - artiklen fortsætter under videoen:

De 10 singler i den nye sæson kommer fra hele Danmark, de er mellem 18 og 24 år gamle, og så er de klar til et brag en fest - selvfølgelig tilsat en lille smule drama og intriger. 

SE og HØR var med i Mexico under de første dages optagelser til "Paradise Hotel", og her fik vi lov til at møde de ti deltagere, som du kan se masser billeder af i galleriet nederst i artiklen.

De ti deltagere, som udgør startcastet, er:

18-årige Cecilie fra Skive, 18-årige Isac fra Næstved, 18-årige Jonas fra København, 18-årige Julie fra Greve, 24-årige Mathias fra Odense, 20-årige Nadja fra Sorø, 23-årige Katrine fra Kastrup, 23-årige Rasmus fra Holsted, 20-årige Sean fra Lyngby og 23-årige Trine fra Aarhus. 

I galleriet kan du se denne sæsons deltager: 

Årets "Paradise Hotel"-deltagere - 2018

Sponsoreret indhold