Paradise Hotel25. februar 2018

SE BILLEDET - Fie Laursen: - Min kæreste er med på Paradise Hotel

Fie Laursen har angiveligt mødt sin kæreste, Frederik Valeur, på Paradise Hotel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-25022018.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Bloggeren Fie Laursen er for anden gang med på Paradise Hotel, der har premiere på en ny sæson tirsdag aften på TV3.

Med er også den tidligere deltager Lenny, der var meget populær, da han var med i sidste sæson.

Men ellers er deltagerlisten som sædvanlig omgærdet med stort hemmelighedskræmmeri fra TV3's side.

De vil jo gerne have TV-seernes udelte opmærksomhed, når de ved forpremieren mandag aften præsenterer de ti yngre mennesker, der er blevet udvalgt til at pette og drikke sig igennem opholdet og måske ende med førstepræmien på 500.000 kroner.

Men nu har Fie Laursen - godt hjulpet af TV3 selv, må man sige - ødelagt noget af overraskelsesmomentet og afsløret, at hendes nye kæreste, Frederik Valeur, er en af otte hidtil ukendte deltagere i årets udgave af Paradise Hotel.

Det afslører hun på sin blog.

Her har hun postet et foto, hvor Frederik sidder i baggrunden på Paradise Hotel.

Du kan se billedet her.

- Tænk jeg er den første til at breake det her – Intro videoen på Paradise Hotel 2018 har jo været ude et par dage nu, men ingen har lagt mærke til baggrunden… Kan i genkende ham den smukke her? Det er min kæreste, Frederik! Som TV3 har delt (måske uden at tænke over det) i introen, skriver Fie til billedet.

Og TV3 er selv skyld i, at det dagen før den store afsløring, er ude, at Frederik Valeur er med på Paradise Hotel og at Fie må have mødt ham der og er blevet kæreste med ham efter hjemkomsten fra Mexico.

For billedet fra Fies blog stammer fra den tre minutter lange video fra den kommende sæson, som TV3 selv offentliggjorde i fredags.

Du kan se et screendump fra videoen herunder, hvor Frederik er markeret med en rød ring, eller også kan du se hele videoen og sammenligne med Fies Instagram-opslag for en måned siden, hvor hun poster et dejligt billede af hende og Frederik sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/fie-25022018.jpg

Her er videoen fra TV3:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Og her er Fies opslag fra Instagram med billedet af flotte Frederik:
SE og HØR har været i kontakt med TV3 og har spurgt, om det er korrekt, at Frederik Valeur deltager i årets udgave Paradise Hotel, men en repræsentant for TV-stationen svarer ganske kort: - Vi afslører hele castet i morgen, og på nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at kommentere det, lyder det fåmælt fra TV3. Fie har tidligere fortalt, at Frederik spurgte hende, om de skulle være kærester nytårsaften 2017. I et stykke tid efter var han blot mystiske 'mister x' på hendes posts, hvor man kun så dele af ham, men i en måneds tid har hun nu helt åbent datet Frederik, som hun oven i købet er flyttet sammen med i sin lejlighed i Nordsjælland, mens de leder efter noget tættere på København.

Fie Laursen: - Jeg er klar til at have sex på Paradise Hotel

Forud for optagelserne til årets sæson mødte SE og HØR Fie, og her fortalte hun, at hun var klar til at gå hele vejen og have sex på Paradise Hotel. - Altså sidst, jeg var med, der var jeg meget imod det. Der syntes jeg, at folk der havde sex derinde var klamme, men nu er jeg 21 år, og der er gået lang tid, og jeg har det sådan der, hvis jeg har lyst, så har jeg lyst. Altså jeg kunne godt forestille mig, at jeg har sex derinde, fortalte Fie Laursen, da SE og HØR mødte hende. At hun har mange unge fans, der kan komme til at se hende have sex på TV, er heller ikke noget, der rører hende. - Nej, for sex er noget af det mest naturlige, og jeg snakker allerede om det på min kanal, og jeg føler, at det er jo noget, de alle kommer til at gøre, siger realitystjernen. Men det var angiveligt, før Fie ankom til hotellet og rendte ind i Frederik, som nu er hendes udkårne. Se hele interviewet med Fie herunder og se med mandag aften, når der er premiere på Paradise Hotel klokken 22 på TV3.
Se galleri med billeder af Fie Laursen fra Paradise Hotel:

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold