Paradise Hotel28. december 2017

Fie Laursen fortryder "Paradise Hotel"-deltagelse

I en YouTube-video forklarer bloggeren, hvorfor hun fortryder sin deltagelse i den kommende sæson af "Paradise Hotel", og i samme åndedrag sviner hun TV3, som hun føler har "behandlet hende som en hund"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171115_tsl_klausuleret_ph_2018_fie_0018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den kommende sæson af "Paradise Hotel" har ikke engang haft premiere endnu, men Fie Laursen, der atter indtager partyhotellet i Mexico, skaber allerede drama.

I en ny video, som hun har uploadet på sin YouTube-kanal, afslører hun, at hun fortryder sin deltagelse i det populære realityprogram.

- Det er jo sådan, at TV3 de ejer mig i år, forklarer Fie Laursen og hentyder til, at hun har underskrevet en kontrakt, inden hun tjekkede ind på "Paradise Hotel".

- Så lige nu kan I kalde mig TV3's lille bitch, lyder det fra en vred Fie Laursen.

VIDEO: Se Fie Laursens video nederst på siden.

Det er især premieren på den kommende sæson, der er blevet til et stridspunkt mellem Fie Laursen og TV-stationen bag "Paradise Hotel".

- Selvom jeg har tigget og bedt om, om jeg ikke nok må blive væk fra "Paradise"-premieren, så blev det et koldt nej, fortæller Laursen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20171115_tsl_klausuleret_ph_2018_fie_0022.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen er atter at finde på party-hotellet i Mexico. Foto: Thomas Laursen

Bloggeren kan på grund af sin kontrakt ikke afsløre, hvad der sker i denne sæson af "Paradise Hotel", men hun hentyder til, at hendes kærlighedsliv er omdrejningspunktet.

- Lad mig sige det sådan her, at der er folk, der er tjekket ind og ud, som jeg kender, lyder det fra paradisoen.

- Noget af det, der har været mærkeligt for mig, det var, at jeg jo har kendt flere mennesker, som er med i dette års sæson, tilføjer Fie Laursen.

- Fie-pigen har hygget sig lidt hist og hej, og lige pludselig så - bum! - så tjekker de bare ind, fortæller hun og hentyder altså til, at en gammel flamme dukker op i den kommende sæson af "Paradise Hotel".

VIDEO: Se Fie Laursens video nederst på siden.

Fie Laursen retter også en skarp kritik mod TV3, da hun ikke føler, at de har behandlet hende ordentligt, da hun ikke længere skulle bo på fest-hotellet.

- Fie-pigen boede i en f*cking vandskade på et hostel, lyder det fra en rasende Fie Laursen.

- Så sad man også lige og sultede i 12 timer, fordi der ikke var nogen, der gad svare en på den lille lorte-Nokia telefon, man havde fået, fortæller hun yderligere.

- Jeg havde en f*cking lorte-oplevelse uden for hotellet, konkluderer Fie Laursen.

Bloggeren fortæller, at hun har raget uklar med TV-stationen.

- Jeg er lidt uvenner med dem nu, og det er også bare fordi, jeg har været lidt en drama queen på den her tur. Det står jeg gerne ved. Jeg kan ikke bo klamt, jeg kan ikke blive behandlet som en hund. Så jeg har klaget en del. Det tror jeg sgu, de har været trætte af, siger Fie Laursen.

Bloggeren fortryder sin deltagelse i "Paradise Hotel" så meget, at hun ikke ønsker at deltage til premierefesten.

- Stod det til mig, så skulle jeg slet ikke møde op til "Paradise"-premieren, for jeg har overhovedet ikke lyst. De sidste sted mine ben har lyst til at gallopere hen, det er til TV 3's "Paradise"-premiere. Og så spørger man så pænt: "Hey, ku' jeg få lov til at udeblive fra det der arrangement, som du ved, jeg overhovedet ikke har lyst til at indtræde". Så får man selvfølgelig bare et nej, fordi de ejer mig, lyder det bittert fra Fie Laursen.

SE og HØR har forelagt TV 3 for Fie Laursens anklager.

- Vi er kede af, at Fie Laursen har følt, at hun har haft en dårlig oplevelse. Mere ønsker vi ikke at kommentere på videoen, lyder det fra TV 3.

Se Fie Laursens anklager mod TV3 her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Fie Laursen i "Paradise Hotel" i galleriet:

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold