Paradise Hotel12. april 2018

Fie kendte Lenny hjemmefra: Det var svært at holde hemmeligt

For Fie Krügermejer var det svært at holde skjult, at hun kendte Lenny hjemmefra Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/fie-ph14.13_miss_p_shoot0245.jpg
 Foto: TV3

Det kom som lidt af en overraskelse for resten af gæsterne på hotellet, at Fie og Lenny kendte hinanden hjemmefra.

Flere af dem havde slet ikke set det komme, da Lenny her til aften stillede sig bag Fie og blev reddet fra at blive smidt ud.

For Fie var det dog en svær hemmelighed at gå rundt med, men det var en nødvendighed.

- Det var supersvært at holde det hemmeligt. Og det var rigtigt nederen at holde det hemmeligt. Vi var bare nødt til at holde det hemmeligt, specielt når vi kendte hinanden så godt, som man nu gør, når man har kendt hinanden de seneste ti år, fortæller Fie til SE og HØR.

At Fie og Lenny ikke fra starten af fortalte de andre gæster, at de kendte hinanden, skyldtes, at de mente, at de kunne få brug for hinanden i løbet af opholdet på hotellet.

- Jeg stoler 100% på Lenny, og vi blev hurtigt enige om, at vi skulle have en anden partner til en af os var i knibe, fortæller hun.

Det tidspunkt var altså i aften.

Det blev Mads' uheld, da han altså endte med at måtte forlade hotellet.

Og faktisk var det er svært valg for Fie at træffe.

- Jeg synes faktisk, at det var rigtigt svært. Jeg var meget i tvivl om mit valg, for jeg vidste, at Mads ville gøre alt for mig. Der vægtede jeg det, at vi har kendt hinanden i så mange år, fortæller Fie om grunden til, at hun valgte Lenny.

Beslutningen var dog på ingen måde nem, da hun godt vidste, at hun ville slukke for Mads' drøm.

- Det havde jeg det helt elendigt over, og det havde jeg det dårligt over resten af tiden på hotellet. Jeg følte ikke, at jeg gav ham en chance for at blive derinde, fortæller hun.

Se klippet, hvor de andre gæster får at vide, at Fie og Lenny kender hinanden hjemmefra, herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Allerede da Fie checkede ind på "Paradise Hotel" for et par uger siden, fortalte hun til SE og HØR, hvordan det var at se Lenny på hotellet.

- Det var superdejligt at se ham derinde. Det var meget rart, at der var en man kendte hjemmefra så man ikke var så meget på udebane, fortalte hun.

Selvom de to altså kendte hinanden hjemme fra Danmark, så slog Fie samtidig fast, at hun ikke var klar over, at Lenny ville være at finde på hotellet igen i år.

- Jeg vidste ikke, at han var derinde, jeg vidste at han havde været med året før. Det er virkelig sjovt, det var virkelig et tilfælde, fortalte hun.

Ved premieren på årets "Paradise Hotel" ankom Lenny og Fie arm i arm på den røde løber. Her fortalte de blandt andet, hvad de så som aldersgrænsen for at være med i "Paradise Hotel".

De to er nemlig de to ældste deltagere på hotellet i øjeblikket.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold