Paradise Hotel22. august 2022

Efter rygter om romance med Bro: Nu reagerer "Paradise"-Nora

Spørgsmålet om, hvorvidt der er amoriner i luften mellem Nora og sangeren Bro, eksisterer stadig
Den seneste tid har der været godt gang i spekulationer om, hvorvidt "Paradise"-Nora og sangeren Bro er et par.
Den seneste tid har der været godt gang i spekulationer om, hvorvidt "Paradise"-Nora og sangeren Bro er et par.
 Foto: Kaspar Wenstrup

I sidste uge dukkede der billeder op på Instagram af den tidligere paradiso, Nora Tveden Thomsen, sammen med “Sydpå”-sangeren, Kevin “Bro” Andreasen.

Straks begyndte det store internet at spekulere i, hvorfor netop de to pludselig var sammen – og om der var mere end blot venskab at spore.

I første omgang reagerede hverken Bro eller Nora på de mange rygter, der opstod. Men i en spørgerunde på Instagram tog den tidligere “Paradise Hotel”-deltager efterfølgende bladet fra munden:

– Det er fint at spørge, men lad være med at konkludere. Jeg skal nok selv melde ud, når og hvis jeg finder kærligheden, når tidspunktet er der, lyder det blandt andet i storyen.

Nora afviser ikke, at forholdet mellem hende og sangeren er helt uden romantiske følelser. Dog pointerer hun, at det trods alt er muligt at være sammen med folk uden at være i et parforhold:

– Man kan godt være VENNER, man kan godt skabe nye relationer, og man kan godt få taget billeder og hygge sig i hinandens selskab uden at være kærester.

Det er ikke mange uger siden, at både Bro og Nora kunne byde singletilværelsen velkommen.

Mens Nora brød med sin nu ekskæreste, Andreas, som hun mødte under optagelserne til sidste sæson af “Paradise Hotel”, og som hun efter hjemkomsten flyttede sammen med i København, var der pludselig heller ikke længere billeder af Bro og den tidligere realitydeltager, Anna Seneca, på de sociale medier.

Det er desuden heller ikke mange måneder siden, at Bro og den tidligere paradiso Jasmin Victoria gik fra hinanden.

Noget tyder på, at Bro har en helt særlig forkærlighed for kvinder, der har deltaget i realityhittet “Paradise Hotel”.

Det kan du læse mere om nedenfor.

Sponsoreret indhold