Paradise Hotel29. oktober 2021

Efter kaotisk parceremoni: Her er HELE sandheden

Det har bestemt ikke været nemt at finde ud af, hvad der helt reelt skete til parceremonien i denne uge af "Paradise Hotel". Nu er brikkerne dog faldet på plads efter en snak med samtlige deltagere og de to mest involverede, Sofia og Anton.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I denne uges udgave af "Paradise Hotel" var vi vidner til en af de mere spektakulære parceremonier i lang tid. Efterfølgende har den fået et om muligt endnu større og kaotisk efterspil.

For hvad skete der i virkeligheden? Vi ved, at på skærmen stillede Yazmin, Sofia og Sille sig alle bag David, hvilket betød, at Anton sad uden en eneste pige bag sig.

Men i et interview med SE og HØR kunne Anton i går afsløre, at det faktisk ikke var sådan, det forløb sig i første omgang.

- Sofia havde luftet tanken om at stille sig bag David, men jeg troede ikke, hun ville gøre det. Hun stillede sig jo også bag mig til at starte med, men det måtte vi tage om, forklarede Anton til SE og HØR og fortsatte:

- Fordi Yazmin stod ved David, så gik hun over til mig, men vi skulle så tage scenen om, fordi hun havde skrevet Davids navn på en seddel inden parceremonien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsc08421.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

I sidste ende blev Sofia valgt fra af Anton, som besluttede sig for at danne par med Yazmin (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Det var dog ikke helt det, som Sofia havde givet udtryk for. Og heller ikke NENT Group kunne eller ville opklare mysteriet, da de sagde til SE og HØR, at de hverken ville be- eller afkræfte, at Sofia havde stillet sig bag Anton til at starte med.

SE og HØR valgte derfor at kontakte samtlige deltagere, som var med til parceremonien for at finde ud af, hvad der helt reelt skete. Og her tegnede der sig hurtigt et entydigt billede.

Sofia stillede sig bag Anton, indtil produktionen afbryder parceremonien. På det tidspunkt står Yazmin allerede bag David, og flere af deltagerne fortæller til SE og HØR, at Sofia stiller sig bag Anton, fordi hun godt ved, at Sille stiller sig bag David, og at hun dermed er reddet.

Sådan ser Sofia dog ikke situationen. Til SE og HØR forklarer hun, at det hele er én stor misforståelse, fordi hun ikke troede, at det var tilladt, at der måtte stå tre piger bag én dreng.

- Jeg har skrevet David på min seddel, og det vil sige, at jeg har tænkt mig at stille mig bag ham. Yazmin stiller sig så bag David, og jeg ved, at Sille også kommer til det. Jeg har ikke set særlig meget ”Paradise”, så jeg tænker, at det er en misforståelse, og at der ikke kan stå tre piger bag David, siger Sofia til SE og HØR og uddyber:

- Jeg går i panik og ved ikke, hvad jeg skal gøre, så jeg stiller mig bag Anton, fordi jeg tror, at jeg ganske enkelt ikke må stå bag David.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise_saeson_18_pressedag_015_1sl3213_16sep21.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Sofia nåede ikke at få mange uger på "Paradise Hotel" (Foto: Søren Lamberth)

Før alle parceremonier skal de personer, som står op og skal vælge blandt dem, der sidder ned, skrive en seddel til produktionen, hvor der står, hvem de stiller sig bag. Her har Sofia skrevet David.

Men da Yazmin noget uventet også står bag ved den høje, mørkhårede Århus-fyr, bliver Sofia altså pludseligt i tvivl om reglerne.

Hun gør det meget klart over for SE og HØR at hun ikke bare stiller sig om bag Anton, fordi hun dermed er sikret endnu en uge på "Paradise", selv om hun har skrevet David på sin seddel.

- Jeg prøver at få øjenkontakt med produktionen og kigger på dem, fordi jeg står et sted, hvor jeg ikke vil stå, og hvor jeg ikke har sagt, at jeg vil stå, fortæller Sofia.

Det får produktionen til at reagere. De stopper parceremonien, og det sker ifølge Sofia, fordi hun er i tvivl om reglerne, og altså ikke fordi hun står et sted, som hun ikke har oplyst om på forhånd, som Anton og flere andre deltagere ellers hævder.

- De stopper parceremonien, og jeg bliver hevet ud til en snak om det, hvor de siger, at man godt kan stå tre bag én dreng. Så måtte vi jo tage det om, og jeg fik lov til at stå bag David, siger Sofia.

SE og HØR har endnu en gang været i kontakt med NENT Group, som står bag "Paradise Hotel". Og de fortæller, at det hele beror på en misforståelse af, hvad der i virkeligheden er foregået, men de forklarer ikke yderligere.

Sponsoreret indhold