Kaos på "Paradise Hotel": Parceremoni måtte filmes om - Viaplay tavse

Bag kulisserne var denne uges parceremoni på "Paradise Hotel" endnu mere kaotisk, end den var på skærmen.

Det endte som bekendt med, at Yazmin, Sofia og Sille alle tre stod bag David, som valgte Sille. Dermed blev de to tilbageværende kvinder sendt over bag den fravalgte Anton.

Men det er ikke hele sandheden, hvis man skal tro hotellets nye gavflab. Han afslører nu, at Sofia faktisk stillede sig bag ham til at starte med, men det måtte hun ikke.

- Sofia havde luftet tanken om at stille sig bag David, men jeg troede ikke, hun ville gøre det. Hun stillede sig jo også bag mig til at starte med, men det måtte vi tage om, forklarer Anton til SE og HØR og fortsætter:

- Fordi Yazmin stod ved David, så gik hun over til mig, men vi skulle så tage scenen om, fordi hun havde skrevet Davids navn på en seddel inden parceremonien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anton har fået en turbulent start på "Paradise Hotel", og til parceremonien endte han med at se endnu med udstødt ud, end han i virkeligheden var (Foto: Søren Lamberth)

Men er det så hele sandheden? Nej. I hvert fald ikke hvis man skal tro Sofia, som over for Realityportalen har givet en noget anden side af historien.

- Det var en fejl og en misforståelse og har ikke noget med mit valg at gøre. Det er heller ikke noget, der skal med – ellers ville produktionen have vist det. Det er helt forkert forstået. Jeg blev ikke bedt om at stille mig ved David. Jeg ville IKKE stå med Anton, forklarer Sofia til Realityportalen.

Men hvem taler så sandt? Er det Anton, som påstår, at Sofia i første omgang stillede sig bag ham for så at blive sendt over til David, som hun havde skrevet på sedlen til produktionen?

Artiklen fortsætter under billedet...

Sofia endte med at blive sendt hjem af Anton (Foto: Søren Lamberth)

Eller er det Sofia, som har sandheden på sin siden? Hun står jo tydeligvis fast på, at hun aldrig har stillet sig bag Anton, og at afbrydelsen skyldes noget helt andet, som hun så ikke vil afsløre, hvad er.

Svaret må vi åbenbart kigge længe efter. For da SE og HØR forhører sig hos NENT Group, som står bag "Paradise Hotel", får vi et ikke særligt opklarende svar.

- NENT Group kan hverken be- eller afkræfte, at Sofia stillede sig bag Anton, lyder svaret.

Sandheden kommer altså stadig ikke frem. SE og HØR har dog i sinde at finde ud af, hvad der virkelig skete, så følg med her på siden senere i dag eller i morgen fredag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close