Gavmild eller grisk? Det vil de gøre i Paradise Hotel

Foto: Peter Grosen

På Paradise Hotel bager solen, poolen køler, drinks ryger ned og både venskaber og intriger stortrives med udsigt over Stillehavet.

Selv om løjerne snart er i fuld gang på det luksuriøse hotel i Mexico, har de fleste deltagere allerede gjort sig nogle tanker om, hvordan de vil agere, hvis de kommer til at stå i finalen.

- Jeg er her for at spille spillet. Der er kun én vinder, og det er den, der vinder. Kommer jeg til at stå i finalen, vil jeg smide kuglen, siger 21-årige Christian Stampe.

Finalen udspiller sig som regel som en loyalitetsprøve, hvor det sejrende par, en dreng og en pige, står overfor hinanden med en kugle i hænderne. De står hver på et lavt beløb, og langsomt kan de, når værten Rikke Gøransson siger det, tage et skridt tættere på hinanden og de 500.000 kroner.

Dog kan man bryde loyaliteten og på et tidspunkt smide kuglen og selv tage det beløb, man står på - der altså bliver større, jo længere parret bliver stående.

- Umiddelbart tænker jeg, at jeg vil smide kuglen. Det kunne være nice at være en pige, der endelig smider den kugle, siger 19-årige Tanja Printz fra Samsø.

Tanja Printz stod allerede i første afsnit som brud overfor 20-årige Anders V. Sørensen fra Aarhus. Hvis deres relation holder, lader det til, at Tanja Printz kan komme til at tage rigtig mange penge med hjem fra Mexico.

- Jeg kunne aldrig finde på at smide kuglen. Især ikke, hvis den, jeg står sammen med, er den samme person, jeg startede med, siger Anders V. Sørensen nemlig.

Den selvsikre sælger Jonas Ptak på 26 har dog en ganske anden holdning til spillet.

- Jeg er ikke i verden for nogle andre, ligesom ingen andre er i verden for mig. Jeg tænker kun på mig selv, så jeg kunne godt finde på at lave en Mathias, siger Jonas Ptak.

Mathias With Jensen vandt sidste sæson af Paradise Hotel samt 450.000 kroner, da han i spillets afgørende sekunder smed kuglen overfor sin partner, Caroline Obernhausen Petersen.

/ritzau/FOKUS

Du kan se billeder fra det bryllup, der er startskuddet til Paradise Hotel, der altså får premiere i aften, herunder:

Bryllup i Paradise Hotel 2017 Tanja og Anders

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close