Hot news: Onani-Caroline vender tilbage i Paradise Hotel

Foto: Kaspar Wenstrup

Sex, sex, sex!

Sådan nogenlunden kører tankerne hos 19-årige Caroline Petersen.

Den langbenede pige blev sidste års store hit i Paradise Hotel, og lige om lidt tjekker hun igen ind på hotellet i Mexico.

Rygterne var altså helt sande, og nu bekræfter TV3, at deres nye guldfugl i realityland også er med i Paradise Hotel 2017.

Sidste sæson blev hun hurtigt kendt som onani-Caroline på grund af hendes store trang til at pille ved sig selv i tide og utide.

Og det rørte bestemt ikke den blonde pige at onanere, selv om hun var lænket til de øvrige deltagere med håndjern.

Caroline var også hurtigt klar på en omgang sex i poolen – og i sengen, så når dette års motto er ”Mindre sex – mere kærlighed”, så har TV3 nok ikke taget højde for vildbassen Caroline.

Trods sine kun 19 år blev Caroline den kvindelige reality-deltager, som bragede bedst igennem i 2016.

TV3 var da også hurtige til at hive hende med i Robinson Ekspeditionen 2016, hvor det dog hurtigt blev for meget for den spinkle pige.

Til gengæld var Caroline helt i sit es på årets sex-messer, ”Erotic World” , hvor hun bramfrit optrådte på messernes store scene med sit onani-foredrag.

Laberlarven er så småt ved at komme i klasse med stjerner som Amalie Szigethy, Pernille Nygaard og Susan K. fra det vilde reality-program.

Herunder kan du se TV3s præsentation af den labre, blonde paradise-pige.

I galleriet herunder kan du møde nogle af de mange andre flotte piger, som har tjekket ind på hotellet gennem de mange sæsoner.

Giga galleri med alle de lækre Paradise piger januar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close