Paradise Hotel6. april 2016

Christina Maria: Paradise-pigerne er kedelige

De andre piger må stoppe deres jalousi, mener Christina Maria Bjerre Olesen, som drengene kalder for hotellets lækreste krop
https://imgix.seoghoer.dk/christina_maria.jpg
 Foto: TV3

Hun gav den virkelig gas i aftenens afsnit af "Paradise Hotel", hvor Christina Maria Bjerre Olesen endda valgte at smide kjolen og danse med drengene kun iført lækkert undertøj.

Det var populært hos drengene, der nød synet af Christina Marias lækre krop, men pigerne havde det bestemt ikke godt med den labre danserinde.

-Nu smider jeg jo ikke alt tøjet, det kunne jeg aldrig finde på. Men de andre piger er sindsygt kedelige. De står og danser alene i et hjørne, mens jeg danser vildt sammen med drengene, siger Christina Maria til SE og HØR.

Hun er godt og grundigt træt af de andre og deres kommentarer.

-Jeg kan sagtens mærke og høre dem tale grimt om mig, mens jeg danser. Men helt ærligt, så er jeg snart ligeglad med deres ord eller mening om mig. Jeg ved ikke helt, hvad deres problem er. I stedet for at stå og bagtale mig, burde de danse og have en fest, siger Christina Maria

Den smukke pige fortæller også, at det fortsatte på samme måde i mange måneder efter hjemkomsten til Danmark, og først nu er begyndt at gå lidt bedre.

-Jeg bærer ikke nag på nogen måde, men folk skal da vide, at deres opførsel på ingen måde var ok. Pigerne er for meget. De må se at kommer over deres jalousi, og ikke opføre sig så barnligt. Jeg taler ikke grimt om dem, fortæller Christina Maria.

Mens pigerne med Olivia og Michelle i spidsen hakker på hende, så er drengene begejstrede og ikke i tvivl om, at Christina Maria har hotellets lækreste krop.

-Jeg træner meget. Jeg prøver at holde mig selv ung og frisk ved at dyrke motion. Jeg er jo den ældste af pigerne. Motion er vigtigt for det mentale helbred. Jeg prøver også at spise sundt, siger 27–årige Christina Maria.

Sponsoreret indhold