Paradise Hotel24. marts 2016

Paradise-Olivia: Christina Maria ville kun drengene

- Vi var ikke søde ved hende, men gav hende en chance, siger Olivia Schønning om Christina Maria Bjerre Olesens problemer med resten af pige-gruppen.

Galleri med Olivia Schønning fra Paradise Hotel

De har det bestemt ikke nemt med hinanden, Olivia Schønning og Christina Maria Bjerre Olesen, fra dette års Paradise Hotel.

Christina Maria er flot og fordrejer hovederne på drengene, men græder konstant i forhold til pigerne.

Det giver Olivia ikke ret meget for.

- Da jeg ser, at Christina Maria græder, går jeg hen til hende to gange, og spørger hvad der er galt. Jeg synes, det er rigtig synd for hende, at hun er så ked af det, men hun smider mig væk begge gange og siger, hun KUN vil tale med Kasper. Så jeg ved ikke, hvad det er hun er ked af, men jeg synes, det er underligt bare at smide mig væk, når jeg rent faktisk spørger for at hjælpe hende, forklarer Olivia.

- At hun synes pigerne på hotellet er onde ved hende, det kan jeg godt give hende ret i. Vi var ikke særligt søde, men når både Caroline og jeg går hen og spørger, hvad der er galt, og hun smider os begge to væk, så synes jeg overhovedet ikke, hun skal sidde og brokke sig over, at vi er onde overfor hende. Hun havde chancen for at fortælle os, hvordan hun havde det med os. I stedet vil hun kun snakke med drengene. Så det kan jeg ikke tage mig af.

Du kan se flere billeder af Olivia i galleriet øverst.

Sponsoreret indhold