Efter flere ugers smerter: Caroline røg på hospitalet

Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke meget, man har hørt til "Paradise Hotel"-deltageren Caroline Petersen på det seneste, og det er der faktisk en forklaring på.

Hun har nemlig i flere uger døjet med smerter i kroppen, der gjorde, at hun i lørdags måtte tilbringe et par timer på hospitalet, hvor lægerne prøvede at finde ud af, hvad det var, der var galt med realitystjernen. 

- Jeg skulle igennem nogle prøver, og de sagde, at det var en infektion i kroppen. Så nu er jeg på nogle piller, fortæller Caroline til SE og HØR. 

Selvom hun nu får piller mod smerterne, så har man stadig ikke helt fundet ud af, hvad det er, der gør, at Caroline har det stærke smerter. 

- Nu skal jeg op og undersøges helt igennem, fortæller Caroline. 

Smerterne, som Caroline har oplevet, startede i begyndelsen af måneden. 

- Det startede for tre uger siden. I starten var det ledsmerter, og jeg havde rigtigt ondt i mine ben. Det har ikke været særligt behageligt. Jeg kunne have rigtigt ondt i min krop, hvor jeg næsten ikke kunne bevæge mig, fortæller Caroline til SE og HØR, der har det bedre i dag. 

Se flere billeder af Caroline i galleriet herunder

Artiklen fortsætter efter galleriet 

Galleri med Caroline Petersen fra Paradise Hotel

Caroline Petersen blev landskendt, da hun deltog i "Paradise Hotel", hvor hun bestemt ikke var bange for at lægge fingre imellem, når hun fortalte om sin onani

Siden har hun blandt andet været med i "Dagens Mand" på TV3, ligesom hun også har været deltager i "Robinson Ekspeditionen".

Tidligere på året kom Caroline i vælten igen, da det var kommet frem, at hun havde fået et job i en vuggestue. Flere på de sociale medier mente nemlig ikke, at hun kunne være egnet til sådan et job, efter hun havde været med i diverse realityprogrammer. 

- Jeg er træt af, at folk siger, jeg ikke kan passe børn. Jeg forstår slet ikke folks behov for at være sådan. Jeg klarer det godt, og børnene er glade for mig. Derfor bliver jeg selvfølgelig sur, når folk skriver, jeg ikke kan passe børn, fordi jeg har været med i Paradise Hotel, sagde Caroline efterfølgende til SE og HØR.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close