Paradise Hotel21. maj 2017

”Paradise”-Caroline har fået job i en vuggestue

Den 19-årige reality-deltager har fået nyt job, og det er noget helt andet end at være på TV-skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/6_153.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Man kender hende fra reality-TV, og især for hendes medvirken i denne sæson af ”Paradise Hotel”, men nu er der en helt anden karriere undervejs for Caroline Petersen.

Hun har nemlig fået job i en vuggestue.

– Jeg er rigtig glad for at arbejde der. Det er det fedeste, og det er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Det er simpelthen så livsbekræftende, da man bliver så glad af at arbejde sammen med børnene. De er så søde og dejlige, og de er virkelig glade for mig. Jeg elsker børn, fortæller Caroline til Realityportalen.dk og forklarer, at det er en 30-timer stilling som pædagogmedhjælper, hun har fået.

- I starten var jeg lidt bange for, hvad forældre og medarbejderne tænkte om mig, men alle har været super søde. Mine kollegaer er cool omkring, at jeg har deltaget i reality, og der er ingen forældre, der har kommenteret det – så vidt jeg ved, siger hun desuden til realityportalen.

Efter det er kommet frem, at hun nu arbejder i en vuggestue, er der folk, der har sat spørgsmålstegn veed, om Caroline bør eller kan varetage jobbet på grund af sin medvirken i realityprogrammer. Det har hun reageret på med dette opslag på Facebook:

- Derfor føler jeg mig (desværre) nødsaget til at skrive den her status. Jeg har gjort ting, ligesom alle andre på min alder, som ikke er i mediernes lys, (ja sågar dine børn, som tager på Crazy Daisy Viborg og laver en vild mystory, hvor de tager coke fra en andens bagdel), som ikke har været de mest kløgtige, og jeg har altid vidst hvad konsekvenserne ville være. Derfor sidder jeg ikke i et hjørne og græder, men når voksne mennesker kan stille sig op og på baggrund af min paradise-detagelse, påstå at jeg ikke kan varetage et job med indlevelse, (som ALLE andre x-paradisoer også har gjort efterfølgende), kan jeg ikke blive andet end vred. Jeg er god til det, jeg laver, og selvom at jeg tør stå frem og sige, at jeg onanerer (som din kæreste også gør, når du spiller computer til kl 3. om natten og neglicere hende), gør det mig ikke til en mindre dygtig person, og tro mig - jeg kan made dit barn og synge Puff den magiske drage, mindst ligeså godt som dig, skriver hun på Facebook.

Se hele Carolines opslag her:

Se flere billeder af Caroline her:

Galleri med Paradise-Caroline: Jeg er som jeg er

Sponsoreret indhold