Paradise Hotel29. maj 2010

Annette Heick: Peter er dobbeltmoralsk

Klummeskribenten langer i den grad ud efter Ulven og de andre deltagere på ”Paradise Hotel”
”Paradise Hotel” er ikke et TV-program efter Annette Heicks smag
”Paradise Hotel” er ikke et TV-program efter Annette Heicks smag
 Foto: All Over

Ulven Peter var sammen med Cecilie gæster på B.T. morgenen efter deres "Paradise"-triumf, og her kom han med en noget bombastisk udmelding.

Læs også: Paradise-Peter: Alle vil have et stykke med ulven

- Min lille skat skal ikke løbe med drenge. Hvis hun spurgte, om det var okay, at hun tog til Mexico og var med, så ville jeg ikke bryde mig om det. Men okay. Havde jeg fået en søn, så ville jeg sige "ja da, hav det rigtig sjovt", svarede Ulven på spørgsmålet om, hvad han ville sige, hvis hans lille datter ville være med i det populære TV-program.

Det svar får nu Annette Heick til i B.T. at levere denne svada til Peter og de andre deltagere:

- Drenge kan være lige så billige som piger, problemet er bare, at de ikke selv er klar over det. Men han ved jo nok godt at de mennesker, der er valgt til at deltage i Paradise Hotel ikke er udvalgt for deres intelligens, siger 38-årige Heick, der dog har forståelse for Peters situation.

Læs også: Annette Heick: Mine bryster er forsvundet

- Selvfølgelig er det en anelse dobbeltmoralsk, men hvis manden lige har fået en pige, så er det jo det eneste, han kan forholde sig til, mener Annette Heick, der samtidig fortæller, at hun ikke har nogen forståelse for, hvorfor hverken piger eller drenge har lyst til at melde sig som deltagere til "Paradise Hotel".

Sponsoreret indhold