Paradise Hotel21. maj 2010

Paradise-Peter: Alle vil have et stykke med Ulven

Pigerne står i kø for at tilbyde sig til årets knaldekonge
Ulven Peter er en eftertragtet ungkarl
Ulven Peter er en eftertragtet ungkarl
 Foto: TV3

Hvis en pige havde kysset med stort set samtlige mandlige deltager og spredt ben for 3 forskellige i løbet af sit ophold på "Paradise Hotel", ville folk nok ikke stå i kø for at klappe hende på ryggen og ønske hende et "godt gået".

Fyrene ville nok heller ikke stille sig op på en lang række for at få en tur på den pågældende pige, men helt anderledes er det for årets absolutte knaldekonge Peter.

Læs også: Paradise-Peter: Sådan scorer man et handjob

På trods af sine talrige scoringer for åben skærm, vælter han sig i frække tilbud - ikke mindst på facebook, hvor han har modtaget over 11.000 venneanmodninger siden "Paradise Hotel" gik i luften.

Ulven har dog måttet indse, at han ikke kan være venner med alle der tilbyder sig.

- Jeg har simpelthen ikke haft tid til at kigge dem alle sammen igennem, så jeg har godkendt de første 2.500 og er nu i gang med at slette resten, siger den 26-årige trussetyv til BT.

Læs også: Paradise-Peter: Scorede Bjørnsons datter

Men selv om det umiddelbart lyder tiltalende at flokken af folk, der vil være ens ven hober sig op, er Ulven Peter ikke udpræget begejstret for alle anmodningerne.

- Det har faktisk ødelagt min profil, at der har været så meget aktivitet. Jeg kan ikke se mine venners updates imellem alle de andres. Det er lidt frustrerende, og jeg har faktisk overvejet at lave en helt ny profil, siger den dameglade deltager.


Sponsoreret indhold