Paradise Hotel13. oktober 2017

Anna Due søger en sugardaddy

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Due søger efter sugardaddy. Men kun så hun kan interviewe ham og stille spørgsmål til, hvorfor han er sugardaddy
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anna-due_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er ikke hver dag, at man ser en pige, der åbenlyst søger efter en sugardaddy.

Men det er altså tilfældet i dag, hvor den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Due søger efter en sugardaddy på sin blog.

Det er dog ikke fordi, at Anna har brug for en ny håndtaske eller en shoppetur, at hun søger en sugardaddy.

Det er faktisk, fordi hun har en masse spørgsmål, som hun gerne vil have svar på.

- Jeg vil faktisk rigtig gerne i kontakt med en, eventuelt interviewe en sugardaddy. Der er rigtig mange spørgsmål som jeg gerne vil have svar på, skriver Anna på bloggen.

bloggen skriver Anna også om, hvordan hun på et tidspunkt er blevet kontaktet af en sugardaddy, men at hun valgte at afvise ham.

- Jeg er faktisk selv blevet kontaktet af en fyr op til flere gange, en fyr her fra Aarhus. Han har også tilbudt mig diverse ting, men jeg har sagt nej hver evig eneste gang, og nu er han faktisk blevet blokeret. Det er en bekendt som både Martin og jeg faktisk kender, så det har været ret upassende, skriver Anna.

Anna fortæller også, hvilket syn hun har på "sugarbabes", for faktisk synes hun bare, at det er prostitution.

- Jeg synes at det er det samme som prostitution, blot at “sugarbabe”lyder bedre, og pænere. Dog har jeg ondt af dem, for inderst inde tror jeg altså ikke at de piger har det særlig godt, og det er virkelig synd, skriver Anna Due.

Anna Due blev landskendt, da hun var med i "Paradise Hotel" tilbage i 2013. Her mødte hun deltageren Martin Hjort, som hun faldt pladask for. Deres forhold udviklede sig hurtigt, og i 2014 kom sønnen Villian så til verden.

Desværre holdt deres forhold ikke, og Anna flyttede fra Martin i april 2015.

Du kan se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold