Reality6. oktober 2016

"Paradise"-deltager med i "Dagens mand"

I aftenens afsnit af "Dagens mand" ser en af de heldige gutter temmelig bekendt ud. En af pigerne kommenterer da også, at han vidst også har været med i "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederik_og_kasper_fra_paradise_hotel.jpg
 Foto: All Over Press

Der bliver grinet og gramset løs i aftenens afsnit af "Dagens mand". Og der kommer en gammel kending forbi, der imponerer damerne med sine ikke-eksisterende dansetrin og sin forkærlighed for at gå til frisøren. Men da tiden kommer til at pigerne skal give den unge knøs lidt kommentarer med på vejen, kommer der lidt ekstra sandheder på bordet.

En af de unge piger, Tanja, bemærker, at den unge fyr på gulvet ser yderst bekendt ud. Og så kommer sandheden frem om, at han, Frederik Jørgensen, har været med i dette års udgave af "Paradise Hotel".

Se klippet her:

I årets "Paradise Hotel" blev Frederik som den første smidt ud af hotellet i finaleugen - af Olivia. Efterfølgende svarede Frederik på personlige spørgsmål via en live-chat fra SE og HØRs redaktion, som blandt andet bød på afsløringen om, at han var samme med selvsamme Olivia efter, de var kommet hjem fra hotellet.

I aftenens udgave af "Dagens mand" er det imidlertid Frederiks tur til at vælge en pige, og ud fra klippet at dømme, står der flere piger parat til en date med ham, hvert fald efter de indledende runder.

Se med i "Dagens mand" og se, hvem Frederik skal på date med.

Afsnittet vises kl. 21 på TV3.

Sponsoreret indhold