Reality 6. februar 2017

Advarsel - Frække billeder: - Vi puttede ikke noget op i numsen

Danni Sigen føler sig skældt ud som et lille barn
Foto: All Over Press)

'Du må godt i numsen'.

Det hed et show med satire-trioen 'Det Brune Punktum' for få år siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men man måtte bestemt ikke 'i numsen', da et af de mest gakkede pris-shows, Reality Awards 2017, blev afviklet i biografen Imperial i fredags.

Her blev reality-deltageren Nicole Brøggler og frisøren Danni Sigen forbudt at komme videre end den røde løber.

Skulle de to videre ind i salen til de andre reality-folk, skulle Nicole Brøggler have mere tøj på, og de skulle aflevere en stor sort dildo, som Danni Sigen kyssede på den røde løber.

Nicole Brøggler var kun iført noget tovværk, der lige akkurat dækkede hendes allerhelligste, mens hendes bryster var i fri dressur.

Arrangøren, Kit Nielsen, bad Nicole tage noget mere tøj på, og de skulle også efterlade dildoen ude i receptionen, hvis de ville ind at feste.

Nicole trak i noget mere tækkeligt tøj, og de kom ind til festen, men efterfølgende er Danni Sigen vred over den behandling de fik.

Se galleri med helt nøgen Nicole Brøggler der bliver gjort klar til Reality Awards 2017: (artiklen fortsætter under galleriet)

Nicole Brøggler bliver gjort klar til Reality Awards 2017, februar 2017

- Vi blev kaldt til siden og skældt ud som små børn. Jeg synes, at det er totalt respektløst at behandle os på den måde. Hvad ville det show have været uden os, spørger Danni Sigen på eb.dk.

Han havde lavet en aftale med arrangørerne om, at ingen af dem ville putte noget op i anus, efter at et anal-æg på mystisk vis forsvandt oppe i Danni Sigens numse sidste år og sendte ham på skadestuen. Anal-ægget er aldrig blevet fundet.

- Jeg blev spurgt af arrangøren, 'nu kommer I ikke med noget i numsen, vel?'

- Jeg bekræftede, at sexlegetøjet ikke skulle op i numsen i år - det var de regler, der var, skrivera Danni Sigen på sin blog.

Arrangøren Kit Nielsen er ærgerlig over den megen opmærksomhed Nicole Brøggler og Danni Sigen tiltrak sig.

- Det er lidt ærgerligt, at det er det, folk husker. De fyldte meget lidt i selve showet og alligevel er det dem, alle taler om. Jeg holder utroligt meget af både Danni og Nicole, men jeg vil gerne vise, at Reality Awards er meget mere end det, de kommer med, siger hun til eb.dk.

Men efter at de tre år i træk har stjålet fokus, forsikrer Danni Sigen om, at han og Nicole Brøggler 'er stille fra nu af'.

Sponsoreret indhold