Reality15. november 2021

”Paradise”-babe Sine Jacobsen er blevet mor: Han er helt perfekt

Det var kun så sent som i starten af oktober, at den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager kunne afsløre, hun ventede sit allerførste barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

2021 har vist sig fra en ganske lykkelig side, hvis man spørger den tidligere realitydeltager Sine Jacobsen.

Tilbage i maj måned kunne hun nemlig fortælle, at hun var blevet forlovet med sin tyske kæreste, Felix Müller. Mens den tidligere ”Paradise” og ”Ex on the Beach”-babe Christel Trubka i starten af oktober kunne afsløre, at Sine ventede parrets første barn.

Dagen efter kunne den kommende mor også selv afsløre de glædelige nyheder med et billede af den voksende mave.

- Nedtællingen er startet, skrev hun kort til billedet efterfulgt af et blåt hjerte og en lille baby-emoji, der understregede, at det var en lille dreng, der gemte sig i maven.

Og nu er den lille familie altså gået fra to til tre. Det afslørede hun søndag aften på sin Instagram-story:

- 12.11.2021, skriver hun kort til den lille video i sin story, hvor manden sidder med parrets lille ny i armene, mens smilet næsten ikke kan være større.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sine_sophie_jacobsen.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sine Jacobsen med virkede i den 11. sæson af "Paradise Hotel", hvor hun tjekkede ind i afsnit 15. Hun måtte dog vinke farvel til både luksushotellet og sine nye venskaber allerede i afsnit 21. Foto: Mikael Rieck

Mandag morgen har hun delt endnu et billede af den lille ny, hvor hun bekræfter, at det i sandhed er en søn, parret har fået sig.

- Han er den mest perfekte kreation lavet i denne verden, skriver hun blandt andet på billedet, hvor den lille ses nyde en god søvnig stund.

Men ikke nok med, at de to ikke længere er alene i forholdet – så kan de desuden også kalde sig mand og hustru, efter de den 16. oktober sagde deres største ”ja” til hinanden.

Artiklen fortsætter under opslaget

De to nåede altså lige akkurat at være gift i en lille måned, inden sønnen kom til verden fredag sen aften.

Sponsoreret indhold