Reality4. oktober 2021

Tidligere ”Paradise”-stjerne Sine Jacobsen venter sit første barn

Realitybaben er lige ved at være oppe over at kunne kalde sig mor for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kommende ”Ex on the Beach”-deltager Christel Trubka, der blev kendt for sin deltagelse i TV3-hittet ”Paradise Hotel” tilbage i 2015, kunne søndag aften afsløre en sød nyhed.

Under optagelserne til den 11. sæson blev hun nemlig tætte veninder med Sine Sophie Jacobsen, der tjekkede ind midt i sæsonen, og desværre blev sendt hjem få afsnit senere.

Men venskabet varede altså ved, og søndag deltog Christel Trubka i en babyshower for veninden, der altså venter sit første barn. De glædelige nyheder har hun desuden foreviget med et billede af de to på sin Instagram-profil.

- Vi mødtes i Mexico som 18-19-årig. I dag 7-8 år efter står VI stadig sammen, og jeg elsker at se tilbage på alle vores minder. MEN jeg elsker endnu mere at tænke på, hvad vores fremtid bringer, skriver hun blandt andet til billederne, hvor Sine Jacobsen ses stråle med sin højgravide mave og med veninden Christel ved sin side.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/sh-40072.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sine Sophie Jacobsen tjekkede ind i sæson 11 i afsnit 15, men måtte allerede vinke farvel til Mexicos varme himmelstrøg i afsnit 21. Foto: Mikeal Rieck

Nyheden rammer ikke kun Christels følgere, men også de tidligere deltagere fra sæsonen. Herunder blandt andet Philip May, der selv blev far for første gang tilbage i december sidste år, da ”Paradise”-kæresten Simone Hvenegaard fødte parret en søn.

- Ej what! Stort tillykke, skriver han til billedet, mens Sine takker ham for lykønskningen.

Sine Jacobsen selv har endnu ikke delt de glædelige nyheder med sine følgere på det sociale medie, men ud at dømme fra ”Ex on the Beach”-babens story fra weekendens babyshower, kunne meget godt tyde på, at realitystjernen venter en lille dreng, og at navnet er fastsat til at være noget med m.

Det seneste hun kunne glæde sine følgere med, var dog en anden ganske glædelig nyhed. Tilbage i maj måned blev hun nemlig forlovet med sin tyske kæreste, Felix Müller.

- 13.05.2021 er nu min yndlingsdato, skriver hun til billedet, hvor hun ses vise sin smukke forlovelsesring frem.

Sponsoreret indhold